Stor distribusjonsavtale for Maxxium

Maxxium Nordic skal distribuere Xanté Pear & Cognac Liqueur og Heering Cherry Liqueur fra 1. september 2007. Merkene ble tidligere distribuert av V&S Group.

Maxxium Global Travel Retail, som blant annet leverer til taxfreemarkedet, er allerede eksklusiv distributør av Xanté og Heering i global travel retail. Internasjonalt distribuerer Maxxium allerede Heering Cherry Liqueur i Tyskland, Nederland, Canada og Mexico, og som en del av den nye avtalen skal Xanté også legges inn i Maxxiums lokalportefølje i Tyskland.

Godt fornøyde
- Vi er svært fornøyd med å få Xanté i vår nordiske portefølje der den passer utmerket i og med at det er en drikkevare i premiumsegmentet, sier Timo Kousa, Nordic Regional Managing Director i Maxxium i en pressemelding.

- Maxxium er en formidabel partner med en "state-of-the-art" business-infrastruktur, sier Adéle Nilsson, CEO i The Xanté Company og Peter F. Heering Company.

Nye konsumenter
- Som en nøkkelingrediens i mange klassiske cocktails, for eksempel Singapore Sling, er Heering Cherry Liqueur et "must" i alle barer. Sammen med Maxxium skal vi reaktivere dette verdenskjente merket og nå nye konsumenter.

Maxxium Worldwide er ansvarlig for salg, lokal markedsføring og distribusjon av mange av verdens premium brennevin- og vinmerker. Disse inkluderer Absolut, The Famous Grouse, Jim Beam og Rémy Martin. Maxxium eies av fire likeverdige aksjonærer; The Edrington Group, Beam Global Spirits & Wine, Rémy Cointreau og V&S Group.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen