Stor ostesuksess i Stavanger

Bare to måneder etter åpning har eierne av det nye Ostehuset all grunn til å smile.

- Det er rett og slett fantastisk hvor bra det har gått med det nye Ostehuset, sier Hanne N. Berntzen.
 
Hun er daglig leder for det nye Ostehuset, og dessuten gründer av hele Ostehuset-konseptet sammen med sin mann Tom Helge Sørensen.
 
Et sjokk
- Vi hadde ikke forventet at suksessen skulle bli så stor med en gang, så du kan vel egentlig si at dette kom som litt av et sjokk for oss, sier Berntzen.
 
Møteplass
- Det nye Ostehuset er nok mer en møteplass for kunder som har litt mer tid for kafébesøket, mens huset i sentrum passer for dem som bare vil ha seg en kjapp lunsj, sier den daglige lederen.
 
Festlokaler
Det nye Ostehuset har foruten en kafé og en butikk også lokaler for lukkede selskaper. Også denne delen av virksomheten har startet i medvind.
 
- Vi har allerede hatt flere bursdagsselskaper og ulike avslutnings- og bryllupsfester. Lokalene passer bra for slike begivenheter, sier Berntzen.
 
- Pr. i dag har vi ikke nok ansatte i det nye Ostehuset. Vi kommer til å trenge både flere bakere og andre ansatte, sier Berntzen.
 
Hverdagskonsept
Det er ni år siden det første Ostehuset i Stavanger ble åpnet. Tanken ekteparet hadde den gang, var å skape et godt hverdagskonsept.
 
- Vi var interessert i skape et konsept som inneholdt både gourmetmat og god hverdagskost. Vi lager fortsatt all mat fra grunnen av, sier Berntzen.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen