Store planer for Gjestegården

Et av Aurskogs mest kjente landemerker, Gjestegården Aurskog, er solgt til Amman Eiendom AS.
Redaksjonen
04 August 2008 - 11:00

De nye eierne har store planer for en tilhørende tomt.
 
Etter mange års venting har ekteparet Liv og Finn Aanerud fått solgt restauranten Gjestegården Aurskog.
 
Amman Eiendom AS har kjøpt bygningsmasse, interiør og en tilhørende tomt for 6,5 millioner kroner.
 
- Vi skal fortsette med kafé, restaurant, selskaper, begravelser og alt det andre Gjestegården Aurskog er kjent for. Vi skal holde åpent hver eneste dag, sier driver Subramaniam Jeganathan til Indre Akershus Blad.
 
Nå blir det pusset det opp i lokalene.
 
Tilbake
En gammel kjenning er også tilbake på Gjestegården.
 
Etter to år på Beitostølen flytter nemlig kokken Svein Bjørnstad tilbake til hjembygda.
 
Han skal jobbe fast i den sentralt beliggende restauranten.
 
- Det er godt å være tilbake. God mat, service og åpne dører skal være et kjennetegn, sier Bjørnstad, som har arbeidet samme sted to ganger tidligere.
 
Trenger folk
Gjestegården Aurskog søker nå etter medarbeidere som ønsker å jobbe deltid.
 
Amman Eiendom har også planer for nabotomten.
 
- Planene er å sette opp et hotell/motell med 20-30 sengeplasser. Vi ønsker også å bygge et stort selskapslokale, pub, svømmebasseng, en tennisbane og en bowlingbane med mer, sier Jeganathan.
 
Kjøpet av tomten skjer formelt 1. januar 2009.
 
- Etter det ønsker vi å sette i gang så raskt som mulig, men det er kommunen som avgjør. Så snart alle godkjenninger er på plass, bygger vi. Planene er et bygg på 2 000 - 3 000 kvadratmeter, sier han.
 
Vemodig
Liv og Finn Aanerud har drevet Gjestegården Aurskog i 15 år.
 
- Det er vemodig å legge ned. Det blir uvant ikke å ta turen opp til Aurskog, sier Finn Aanerud.
 
Han er fornøyd med at de nye eierne fortsetter med samme konsept.
 
- Gjestegården er et flott sted og inngangsporten til Aurskog-Høland. Jeg tror det er fornuftig å fortsette på samme måte, mener han.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen
Guide
Vegetarisk jul

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen

Julesnurrer til forrett og vegister med rødkålslaw til hovedrett gjør den som velger grønt lykkelig også på julaften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta
Julemat
Oppskrifter ribbe

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta

Her er oppskriftene du trenger for å servere perfekt ribbe, ikke bare på julaften, men også når du har lyst på en ny smak.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen
Guide
Vegetarisk jul

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen

Julesnurrer til forrett og vegister med rødkålslaw til hovedrett gjør den som velger grønt lykkelig også på julaften.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her