Store planer for Hotell Klubben

Hotell Klubben i Tønsberg blir konferansehotell og bygges om for 63 millioner kroner.
Redaksjonen
19 Juni 2008 - 09:00

To nye etasjer, med skybar, utekafé og suiter, tilgjengelig med utvendig glassheis, samt helt ny fasade mot Byfjorden. Det er planene for  «nye» Hotell Klubben i Tønsberg.
 
- Den store forskjellen er at vi bygger om til konferansehotell. Vi vil bygge om baren og frokostsalen til konferanserom og flytte baren opp på toppen, så vi får en skybar, sier investor og hovedaksjonær Asbjørn F. Abrahamsen i AC Nor AS, som eier Hotell Klubben.
 
Noe annnet
- Vi skal få Klubben til å bli noe annet enn det har vært før. Hotellet skal blant annet ha full aktivitet også om vinteren, sier Abrahamsen.
 
Han har fått signaler fra næringslivet i hovedstaden om at det er hyggelig å dra på konferanse i Tønsberg, og han har tro på at det er noe Klubben kan bygge sin fremtid på.
 
Glassheis
Samtidig som han vil bruke store ressurser på å gjøre Klubben mer skreddersydd til konferanser, vil han at hotellet, spesielt bar og restauranter, skal bli mer attraktivt for byens egne innbyggere.
 
Derfor blir det en utvendig, hurtig glassheis som kan ta folk direkte opp til skybaren i den øverste av de to nye planlagte etasjene. Skybaren får også en utedel. Skybaren og kafeen får fantastisk utsikt over Tønsberg by.
 
Suiter
I resten av de to nye etasjene er det planlagt suiter. Det er også laget et alternativt prospekt uten skybar og med suiter over hele toppetasjen. Hvilket alternativ som velges kommer an på det nye driftsselskapet, som skal overta etter Rica-kjeden ved årsskiftet.
 
Utvider
Restaurant Pascal skal dessuten utvides, og det skal i tillegg bygges en uterestaurant på toppen. I tillegg skal Baglerkroa gjenåpnes, men denne gang som restaurant.
 
- Det første som skjer av ombygging blir innvendig, av ny konferansedel. Det går vi i gang med etter kommende årsskifte, fortsetter han. Resten kommer etter hvert, sier Abrahamsen til Tønsberg Blad.
 
Totalt er prosjektet kostnadsberegnet til ca. 63 millioner kroner.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår SMS-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Slik lager du julekonfekten selv
Julemat
Oppskrifter julegodter

Slik lager du julekonfekten selv

Marsipan, karameller og sjokolade er slett ikke vanskelig å lage selv. Apéritif har tipsene og oppskriftene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Det er ikke for sent å kjøpe portvin - eller andre sterkviner til jul
+
Tester
Julens beste portviner madeira og andre sterkviner

Det er ikke for sent å kjøpe portvin - eller andre sterkviner til jul

Utvalget av portvin både i bestillingsutvalget og i polhyllene er som aller best nå. Du kan gjøre mange gode kjøp blant de 200 sterkvinene vi har vurdert for deg - bare se her.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Rett og slett den perfekte førjulsmiddag
Dagens rett
Kveite med safranbuljong

Rett og slett den perfekte førjulsmiddag

Villkveite som bader i safranduftende buljong er en lekker kombinasjon.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Dette er den virkelige akevittoppen - men det er 125 andre å velge blant
+
Tester
Den store akevittguiden

Dette er den virkelige akevittoppen - men det er 125 andre å velge blant

Her er oversikten over alle akevittene Apéritif har testet de siste årene og som fortsatt er å få tak i. Selvsagt med forslag til hva du kan bruke dem til.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Slik lager du julekonfekten selv
Julemat
Oppskrifter julegodter

Slik lager du julekonfekten selv

Marsipan, karameller og sjokolade er slett ikke vanskelig å lage selv. Apéritif har tipsene og oppskriftene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Det er ikke for sent å kjøpe portvin - eller andre sterkviner til jul
+
Tester
Julens beste portviner madeira og andre sterkviner

Det er ikke for sent å kjøpe portvin - eller andre sterkviner til jul

Utvalget av portvin både i bestillingsutvalget og i polhyllene er som aller best nå. Du kan gjøre mange gode kjøp blant de 200 sterkvinene vi har vurdert for deg - bare se her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Musikken er like viktig som maten og drikken – sjekk denne spillelisten
Annonse

Musikken er like viktig som maten og drikken – sjekk denne spillelisten

Høsten er lik god mat og drikke og stemningsfull musikk. Les hva som er mat- og drikkefavorittene til artistene Gundelach og James Arthur, mens du lytter til spillelisten vi har laget til deg. «Høststemning» for nettopp perfekt høststemning.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Slik finner du det beste drikkefølget til ribbe
Julemat
Drikke til ribbe

Slik finner du det beste drikkefølget til ribbe

Juleribba skal man ikke tukle med, og ikke drikkefølget heller, tenker du kanskje. Men om du har lyst å prøve noe annet, får du noen gode alternativer her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Skal du tjuvstarte pinnekjøttsesongen, gjør det nå
Dagens rett
Perfekt pinnekjøtt

Skal du tjuvstarte pinnekjøttsesongen, gjør det nå

Det skal godt gjøres å unngå pinnekjøttet i løpet av jula, og det er stadig flere svært så glade for. Det er likevel ikke helt opplagt hvordan kjøttet best tilberedes. Her får du gode tips og om hva du kan drikke til.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Rett og slett den perfekte førjulsmiddag
Dagens rett
Kveite med safranbuljong

Rett og slett den perfekte førjulsmiddag

Villkveite som bader i safranduftende buljong er en lekker kombinasjon.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her