Sukkerfri rusbrus

Den nye rusbrusen til Arcus har 64 prosent færre kalorier enn gjennomsnittlig rusbrus og er uten sukker og karbohydrater.

Nå lanserer Arcus den første rusbrusen helt uten sukker og karbohydrater - Vikingfjord Icebreaker LAVKARBO.

I en fersk undersøkelse som er gjennomført av Arcus sier hver tredje unge kvinne at hun ville drikke mer rusbrus dersom sukkerinnholdet var lavere.

- Vikingfjord Icebreaker LAVKARBO har kun 26 kalorier per 100 ml. Det er mindre enn både øl og brus, og en reduksjon på 64 prosent sammenlignet med gjennomsnittet for rusbrus, sier Hege Ramseng, informasjonssjef i Arcus.

Få kalorier
En flaske Vikingfjord Icebreaker LAVKARBO på 275 ml har kun 71 kalorier, som kommer utelukkende fra alkoholen drikken innholder.

Til sammenligning har det meste av rusbrus som selges i dag mellom 165 og 370 kalorier per flaske (60-135 kalorier per 100 ml).

Alkoholinnholdet i Vikingfjord Icebreaker LAVKARBO er 4,7 % vol.

Først på markedet
Arcus er først på markedet med et drikkalternativ som gjør at man kan tenke på helt andre ting enn vekten.

- Så langt vi har klart å kartlegge har ingen av de store leverandørene i verden noe tilsvarende produkt, så med det enorme fokuset som er på helse og sunnhet for tiden, tror vi at markedet nå er overmodent for et slikt produkt, sier Ramseng i en pressemelding.

Arcus` nyeste produkt er tilgjengelig for horeca fra og med i dag.

Nordmenn bruker i dag mer penger på rusbrus enn på pasta og kildevann, i følge tall fra AC Nielsen.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen