Suksess for norsk kaffesirup

Storms chem. Laboratorium A/S har oppnådd en eventyrlig utvikling med sin Barista® Gourmet Syrup i Hellas.

I mars i år ble produktet lansert på det greske markedet gjennom et samarbeid med Nestlé. Barista® fikk stor oppmerksomhet og ble lansert på en kaffemesse i Athen "World Speciality Coffee" hvor VM i "Cup Tasters", "Latte Art Competition" og det greske mesterskapet i Barista kunst ble gjennomført. Nestlé har satset stort i form av markedsføring og utarbeidelse av oppskrifter med Barista® Gourmet Syrup og således fikk Barista® en flott oppmerksomhet gjennom messen. I løpet av messen var det også stor interesse fra en rekke andre land i middelhavsområdet for Barista® Gourmet Syrup.
Produsert og utviklet i Norge
- For STORMS er dette ekstra moro da produktet er utviklet fra bunnen av i vårt laboratorium på Vøyenenga, og vi er meget fornøyd med varemerket Barista® (som er italiensk og betyr "kaffebartender")
Bruksmulighetene for Barista® Gourmet Syrup stopper ikke i kaffen. Barista® kan også brukes som tilsetning i kaker, kremer, is, saft, milkshake og drinker. STORMS utvider kontinuerlig serien med nye smaker og varianter, først og fremst på bakgrunn av innspill og ønsker fra markedet.
108 år gammel familiebedrift
- STORMS har siden 1897 vært Norges ledende aromaprodusent. Vår styrke er "skreddersydd smak", som utvikles i vårt eget laboratorium av våre næringsmiddel teknologer. STORMS produserer aroma og fruktkonsentrater til næringsmiddelindustrien - hovedsakelig til mineralvann-, iskrem- og bakeribransjen. Nå med ny suksess på eksportmarkedet med Barista® Gourmet Syrup ser vi for oss en hyggelig utvikling fremover.
 
Storms har siden år 2000 produsert kaffesirup for det norske markedet og er i dag å finne både i dagligvaren i Coop Obs, Coop Mega, enkelte Ica butikker og Maxi. Videre er vi å finne på bensinstasjonene Shell Select og Esso On the Run, samt selvfølgelig på kaffebarer og restauranter.
 
Kilde: Pressemelding fra Storms chem. Laboratorium A/S

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen