Sult i Vollen fikk slakt

Nyåpnede Vollen Fjordkro fikk besøk av restaurantanmeldere på verst tenkelige tidspunkt. Det ble slakt. Nå vil de rette opp den krasse kritikken.

Dagens Næringslivs restaurantanmeldere Salt og Pepper var på besøk i begynnelsen av juni, et par uker etter at stedet åpnet . Det gikk ikke så bra. For Fjordkroa.
 
- De var her den dagen det som kunne gå galt, gikk galt, sier Marianne Nørstebø, daglig leder på Vollen Fjordkro til Budstikka.no.
 
Hun forteller at ikke hele staben var på plass, dessuten kom det sykemeldinger fra både kjøkken- og serveringspersonalet.
 
- Normalt er det fire personer på kjøkkenet, men den dagen var de bare to. Det samme gjaldt for servitørene. Det var fire på jobb, noe som viste seg å være for lite, sier Nørstebø.
 
Kjølerommet røyk
Som om ikke personalmangelen var nok, gikk også kjølerommet fløyten.
 
- Dermed måtte vi flytte alle matvarene over i brusskap. Dette skjedde etter at alle kjølefirmaer var stengt, slik at vi ikke fikk reparert det med en gang. Kokkene løp frem og tilbake med maten, forklarer Marianne Nørstebø.
Misforståelse
- Vårt konsept er á la carte. Vi er ingen gourmetrestaurant, den ligger på Hvalstrand bad. Hos oss er det mer beregnet på drop in-gjester, både båtfolk og lokale. Det er ikke akkurat hvite duker her, sier Nørstebø.
 
Få klager
- Nå skal vi motbevise kritikken og virkelig vise hva vi står for. Vi har hatt 1.000 gjester innom her siden vi åpnet og det er ikke mange som har klaget til oss. Da gjestene på lørdag kom med avisen skjønte de ikke hvor kritikken kom fra, sier Nørstebø.
Foto: Pål Gleditsch

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen