Sult søker medarbeidere

Sult åpner nytt og søker...
Sult AS driver restauranten Sult og baren Tørst på Grünerløkka i Oslo, sommerrestauranten Hvalstrand Bad i Asker, restauranten Lyst på Enerhaugen i Oslo og cateringvirksomheten Sult Hjem. Sommeren 2001 etablerer vi et helt nytt utested med cafe, bar og restaurant i Stortingsgaten i Oslo sentrum. Stedet vil få totalt ca 200 sitteplasser og vil bli en av Oslos største restauranter.

Til nyetableringen i Stortingsgaten trenger vi mange dyktige medarbeidere og søker etter:

Kjøkkensjef

Vi søker en faglig dyktig og kreativ person til å lede vårt kjøkken. Du må ha erfaring som kjøkkensjef og ha evner til å organisere et kjøkkenteam på ca 20 ansatte. Vår matprofil vil bli internasjonal med basis i det europeiske. Vi skal ha et variert tilbud fra enkle lunsjretter til à la carte-servering med høy kvalitet og et moderat prisnivå.

Faglærte kokker

Kokkene i våre restauranter arbeider selvstendig og får stor frihet i jobben. Vi søker derfor etter kreative og arbeidsomme kokker som vil jobbe i et utfordrende miljø.

Erfarne servitører

Heltid og deltid til arbeid både på dagtid og kveldstid i baren og restauranten. Du vil være med å bygge opp et helt nytt team, og må være glad i å jobbe tett på andre mennesker. Vi krever minimum to års erfaring som servitør.

Tiltredelse for alle stillingene vil være fra midten av juni.
For spørsmål om stillingen ta kontakt med restaurantsjef  Andy Juhlin på tlf 95 02 85 00  eller daglig leder i Sult AS, Tommy Gilen på tlf 22 80 57 98 eller 91 18 08 74, på. Skriftlig søknad med CV, merket med ønsket stilling, sendes snarest  Sult AS, Thorvald Meyersg. 26, 0555 Oslo, eller på  telefaks 22 80 57 97.

FIXME: not implemented embed type for object type : <embed>

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen