Sult tjener penger

Sult-gruppen tjener penger igjen. Etter et par år med minus kan gruppen igjen smile av pluss i regnskapene.

Årsakene til tidligere minus i regnskapene er konkursen i oslorestauranten Sans og avviklingen av Kult i Sandvika Kulturhus.
 
Konsernregnskapet viser et overskudd før skatt på 1,1 million kroner i fjor. Året før var det et underskudd på 243 000 kroner. Omsetningen økte fra 28,3 millioner til 32,2 millioner fra 2005 til 2006.
 
Fornøyde
- Vi er fornøyde med fjoråret, selv om inntjeningen ikke er god nok. Overskuddet burde ha vært dobbelt så stort, sier daglig leder i Sult, Tommy Gilen til Budstikka.
 
Ni prosent
Hvalstrand Drift driver både Hvalstrand bad og Tveter Gård. Dette selskapet mer enn doblet resultatmarginen i fjor. Overskuddet ble 863.000 kroner og utgjør ni prosent av omsetningen på 9,4 millioner kroner.
 
Driver mye
Sult-gruppen eier og driver restauranten Sult og baren Tørst i Oslo. Videre Hukodden Strandrestaurant og Lille Herbern, samt selskapslokalene i Sporten ved Frognerseteren.
 
Cateringvirksomheten drives fra hovedlokalene på Høvik, mens virksomheten i Asker ble utvidet da selskapet overtok Vollen Fjordkro tidligere i år.
 
Men der gikk selskapet på en smell da stedet ble slaktet i Dagens Næringsliv.
 
- Vi er sårbare for feiltrinn, slik avisens omtale demonstrerer. Nå har vi fullt fokus på å reise kjerringa igjen, sier Gilen.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Dette får du på Københavns nyeste Michelin-stjernerestaurant

Den amerikanske kokken Nick Curtin og hans danske kone Camilla Hansen står bak det som trolig er Københavns best bevarte kulinariske hemmelighet. Ikke bare på grunn av det lett eksotiske ved beliggenheten, men først og fremst på grunn av deres måte å tenke helhetlig, spesielt når det kommer til det de bruker på kjøkkenet. Les hele saken

Til toppen