Sult tjener penger

Sult-gruppen tjener penger igjen. Etter et par år med minus kan gruppen igjen smile av pluss i regnskapene.

Årsakene til tidligere minus i regnskapene er konkursen i oslorestauranten Sans og avviklingen av Kult i Sandvika Kulturhus.
 
Konsernregnskapet viser et overskudd før skatt på 1,1 million kroner i fjor. Året før var det et underskudd på 243 000 kroner. Omsetningen økte fra 28,3 millioner til 32,2 millioner fra 2005 til 2006.
 
Fornøyde
- Vi er fornøyde med fjoråret, selv om inntjeningen ikke er god nok. Overskuddet burde ha vært dobbelt så stort, sier daglig leder i Sult, Tommy Gilen til Budstikka.
 
Ni prosent
Hvalstrand Drift driver både Hvalstrand bad og Tveter Gård. Dette selskapet mer enn doblet resultatmarginen i fjor. Overskuddet ble 863.000 kroner og utgjør ni prosent av omsetningen på 9,4 millioner kroner.
 
Driver mye
Sult-gruppen eier og driver restauranten Sult og baren Tørst i Oslo. Videre Hukodden Strandrestaurant og Lille Herbern, samt selskapslokalene i Sporten ved Frognerseteren.
 
Cateringvirksomheten drives fra hovedlokalene på Høvik, mens virksomheten i Asker ble utvidet da selskapet overtok Vollen Fjordkro tidligere i år.
 
Men der gikk selskapet på en smell da stedet ble slaktet i Dagens Næringsliv.
 
- Vi er sårbare for feiltrinn, slik avisens omtale demonstrerer. Nå har vi fullt fokus på å reise kjerringa igjen, sier Gilen.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen