Supertilbud til Apéritifs lesere

Heretter vil du jevnlige finne gode tilbud til deg som leser Apéritifs nyhetsbrev. Først ute er Fogo Restaurant og Bar - en av de desidert beste i Oslo - som nå lar deg og dine spise fem retter og betale for tre, eller spise en syvretter og betale for fem. Fogo er ikke jålete, men holder høy internasjonal klasse og prisnivået er meget behagelig. Skriv ut denne siden og ta den med deg så nyter du godt av tilbudet.

Et helt spesielt tilbud Apéritifs lesere

På Fogo restaurant serveres mat og drikke av topp internasjonal klasse i et stilfullt og luftig lokale. Vi byr på dagens tre, fem, og syvretters meny, i tillegg til à la carte.

Vi har meget stort utvalg av kvalitetsviner i gode årganger. Disse er priset ut fra påslagsprinsippet slik at du får en svært god vin til en fornuftig penge.
Fogo drives etter strenge gastronomiske prinsipper. Derfor ønsker vi å gi gastronomiinteresserte lesere av aperitif.no et spesialtilbud.

Du og dine får spise fem retter og betale for tre, eller spise en syvretter og betale for fem. I tillegg får dere den dyreste vinen i vinmenyen til innkjøpspris. Dette gjelder hvis dere tar en full vinmeny.

For Apéritifs nyhetsbrevabonnenter
Syvretters meny koster nå kroner 495 mot normalt 595 og en femretters meny kroner 365 mot normalt 495. Tilbudet gjelder alle dager restauranten er åpen og frem til oktober..
 
 
 
I baren på Fogo kan du nyte det meste av drinker og cocktails, samt et godt utvalg av viner på glass i et avslappet tilbaketrukket miljø. Hvis du er småsulten, kan vi friste med flere småretter laget av kjøkkenet på Fogo restaurant.

Fogo restaurant og bar er drevet av Restaurant Klosteret og kjøkkensjef Rune Pal.

Vi ønsker også hjertelig velkommen mandagene 24/8, 3/9, 17/9, 24/9, hvor vi lager en femretters meny og serverer super vin til innkjøpspris ved siden av.

Dette må du ikke gå glipp av.
 
Bestill bord i dag:
Karl Johansgate 33 i Oslo tlf 22 33 80 40
 
Skriv ut denne siden og ta den med deg så nyter du godt av det meget gode tilbudet.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen