Svanemerket til Gardermoen-hotell

Svanemerket til Gardermoen-hotell

– En gledens dag, sier Frank Wennevik ved Inn By Radisson Oslo Airport Gardermoen.

5. august mottok Park Inn By Radisson Oslo Airport Gardermoen Svanemerket av forbrukerminister Inga Marte Thorkildsen. Flyplasshotellet har oppnådd merkets krav til energiforbruk, vannforbruk, kjemiske produkter og avfallshåndtering.

– De ansatte ved hotellet har gjort en kjempeinnsats, så dette er en gledens dag. Tildelingen av Svanemerket beviser at Park Inn By Radisson Oslo Airport gjør sitt ytterste for å ta vare på omgivelsene, og det er hyggelig å kunne forsikre gjestene om at vi er miljøbevisste på alle felt. Dessuten understøtter tildelingen det faktum at vi er en aktiv del av Think Planet – Rezidors eget, storstilte miljøprogram som tar sikte på at samtlige hoteller i kjeden skal senke 25 prosent av energiforbruket sitt i løpet av de neste fem årene, sier salgssjef Frank Wennevik i en pressemelding.

Hotell som tildeles Svanemerket må oppfylle minst 65 prosent av nærmere 60 poenggivende tiltak. Områder som sparepærer, varmegjenvinning, isolasjon og forbruk av AC er bare noe av det som blir satt under lupen.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen