Svenske ved roret på Tjuvholmen

Svenske ved roret på Tjuvholmen

Marcus Majewski skal styre ved Stordalen-hotellet The Thief på Tjuvholmen i Oslo.

Når gjestene ankommer hotellet The Thief på Tjuvholmen den 13. januar i 2013, vil de bli hilst velkommen av den nye Thief Executive Officer, Marcus Majewski.
35-åringen har flere år bak seg som hotelldirektør på Clarion Hotel Stockholm.

– Jeg trivdes veldig bra på Clarion Hotel Stockholm, men da jeg fikk høre om det The Thief ble fristelsen for stor. Oslo har mange fantastiske hoteller, men har manglet et boutiquehotell som holder høyt internasjonalt nivå. Det har Oslo fått med The Thief. Da jeg fikk muligheten til å være hotelldirektør, var jeg bare nødt til å gripe den, sier Marcus Majewski i en pressemelding.

Marcus Majewskis kjærlighet for hotelldrift startet da han som 15 åring ryddet av bordene på Savoy Hotell i Malmø. Siden har han vært innom alle deler av hotelldrift.

– Jeg har jobbet som renholder, bartender, hovmester, resepsjonist, konferansesjef og hotellsjef. Jeg har elsket hvert øyeblikk og verdsatt alle opplevelsene. De siste 10 årene har vært en fantastisk reise i Nordic Choice Hotels, og nå starter en ny etappe på dette eventyret, sier Majewski.

Han har som mål å løfte The Theif helt opp i verdenstoppen.

– Det blir et fantastisk hotell. Og vi skal være ydmyke og lytte til våre gjester for å kunne levere den absolutt beste hotellopplevelsen i Oslo, ja kanskje til og med i Norden.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen