Slik vil de ha drinken i Paris -  Sweet Sage

Søt og syndig - denne ukens drink kommer luftbåren fra en av de hotteste barene i Paris.

Paris - Frankrikes syndige hovedstad - er opphavet for denne ukens utrolige drink.
 
Xavier Laigle, barsjef på fasjonable Le Forum , har tatt utgangspunkt i den spennende ananaslikøren til Cartron for å lage en frisk og krydret drink som har slått godt an på den hippe utelivsscenen i Paris .
 
Le Forum er virkelig stedet å se og bli sett i Paris - opprinnelig startet som den første amerikanske baren i Pairs i 1886, men er den dag i dag trendsettende innen barmiljøet i byen. Mange misunner de nok den perfekte beliggenheten i 8. arrondissement, nærmere bestemt 4, Boulevard Malesherbes i nærheten av La Madeleine, midt i Lysets by.
 
Likøren er produsert av nøye utvalgte ananaser fra Indonesia, samt nøytral alkohol og sukker. I motsetning til en del andre fruktlikører blir derimot denne likøren ikke filtrert før den blir tappet på flaske slik at du får med deg det beste av essensen til de solmodne, søte og saftige ananasene.

Nå kan du gratis få Ukens drink som e-post . Se lenger ned for mer info.

Her finner du Apéritifs Bartender med mange flotte drinkoppskrifter.

Sweet Sage

Antall porsjoner

1

Tilberedningstid

5 minutter

Ingredienser

Fremgangsmåte

Ha alle ingrediensene i en shaker med is. Rist godt og sil over i et stort avkjølt cocktailglass som du på forhånd har dyppet i litt sukker hvis du ønsker sukkerrand. Husk å fukte kanten på glasset først. 

Garner med frisk ananas, limezest og evt et cocktailbær.

Tips: Bruk gjerne en finmasket sil slik som en tesil for å få et så godt resultat som mulig på drinken.

Ingredienser:
 
 

Sendt inn av

Foto: Carther

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i mine drinker

Gå til mine drinker »

Min Bartender
Visste du at du nå kan legge alle dine gode drinkoppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Bartender kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.
 

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen