Ta med en god kunde, de ansatte, ledergruppen

Apéritif i samarbeid med Select Tours arrangerer spesialturer der mat og drikke står i høysetet. Ta med en god kunde til vakre Toscana og smak det aller beste hva området har å by på. Kombiner matlagingskurs med en ekte fransk chef i Cognac og spill golf på ettermiddagen. Bo på et slott i Frankrike. Vi lager events som svært få kan kopiere.

Apéritif sitter på et unikt kontaktnett i de fleste vin- og brennevinsproduserende land og regioner. Det gjør oss også i stand til å tilby næringslivet helt spesielle turer der du garantert vil få opplevelser du og de du velger å ta med deg aldri vil glemme. Vi kombinerer mat og drikke, kultur og nytelse. Har du lyst til å røke sigarer på Cuba eller å smake på singelmaltwhiskyer i Skottland og spille golf, ordner vi det på strak arm.

Dette er turer som egner seg for mindre grupper. Og det er definitivt ikke charterturer. Har du egne ønsker, diskuterer vi gjerne med deg. Ta kontakt med oss på telefon 22 99 47 82 eller anita.aaserod@aperitif.no . Vi samarbeider tett med Select Tours og Tove Voss, som blant annet gjennom sitt mangeårige virke som leder av Globetrotter, har en solid erfaring fra reiselivet.

Lyst til å oppleve noe spesielt i Cognac

Kommende kurs

Til toppen