Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Tagliatelle med balsamicoeddik
Antall porsjoner
4
Ingredienser
1
stk
1
dl
2
dl
1
stk
1
stk
50
g
litt
litt
Fremgangsmåte
Skjær zucchinien i skiver eller strimler, og brun det i pannen sammen med smøret i to minutter. Legg den deretter over på en tallerken.
Brun løken i samme panne, tilsett balsamico, fløte, buljongterningen og smak til med salt. La koke i 2-3 minutter. Tilsett zucchini og ta sausen av platen.
Kok opp 4 liter vann, ha i 2 ss salt og Tagliatelle. Kok i 7-8 minutter. Hell av vannet og bland pastaen med sausen og strø over med hakket persille.
Sendt inn av Barilla
Drikke som passer til denne oppskriften
Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.
Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.
Her
kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn
her
.