Tagliatelle med balsamicoeddik

En pasta av det enkle slaget, men like fullt avansert i smak. Å tilberede en slik rett er enkelt og kjapt, hvilket ofte kan være svært befriende når en tung arbeidsdag er tilbakelagt. Ekstra godt er det å også kunne lene seg tilbake med en deilig italiensk rødvin i glasset.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Tagliatelle med balsamicoeddik

Fremgangsmåte

Skjær zucchinien i skiver eller strimler, og brun det i pannen sammen med smøret i to minutter. Legg den deretter over på en tallerken.

Brun løken i samme panne, tilsett balsamico, fløte, buljongterningen og smak til med salt. La koke i 2-3 minutter. Tilsett zucchini og ta sausen av platen.

Kok opp 4 liter vann, ha i 2 ss salt og Tagliatelle. Kok i 7-8 minutter. Hell av vannet og bland pastaen med sausen og strø over med hakket persille.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen