Taper millioner

Hotell Norge i Kristiansand regner med å tape flere millioner etter at Quart-festivalen ble slått konkurs.

Samtidig refser salgssjef Eivind Lund ved hotellet næringslivet etter at festivalen ble lagt ned.
 
Han mener næringslivet har fått gode inntekter fra Quarten uten selv å bidra med økonomiske midler når det har vært nødvendig. Hotellet regner med å tape flere millioner etter at festivalen ble nedlagt.
 
Har ansvar
- Mange har heller klaget over at kommunen ikke har tatt enda mer ansvar når det har vært behov for økonomisk hjelp. Det mener jeg er feil, vi har også et ansvar for å hjelpe, sier Lund til Aftenposten.
 
Hotell Norge skulle huset de største artistene under Quarten i år.
 
- For eksempel har man i Stavanger etablert et laug som bidrar også økonomisk under store arrangementer. Noe lignende burde næringslivet i Kristiansand gjort for mange år siden. Vi har oss selv å takke, vi burde alle vært langt mer aktive, ikke bare i ord, men også i handling overfor Quarten, sier Lund.
 
Taper penger
Hotell Norge hadde booket nesten 150 rom til artister og gjester under festivalen. Nå regner salgssjefen med at de fleste av disse rommene blir avbestilt.
 
- Som mange andre hoteller i byen og næringslivet, vil vi tape penger når festivalen legges ned. Det kan være snakk om flere millioner kroner, uten at jeg har finregnet på det, sier salgssjefen.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen