Tar styringen selv

Investor gjenåpner utested etter tap på 1,3 millioner.

Fredag 18. juni åpner Camouflage i Horten dørene igjen. Investor Roy Arne Westgård vil gjenreise stedet han satset millioner og ryktet sitt på, skriver Gjengangeren.

Da Camouflage åpnet i november i fjor satset investoren 1,35 millioner kroner. Pengene gikk tapt da stedet ble slått dundrende konkurs drøye fem måneder senere.

- For å kanskje få pengene tilbake, og få brukt de flotte lokalene som ble pusset opp for millioner før forrige åpning, drar jeg i gang på nytt, Westgård.

- Det er ingen vits i å betale andre for å svi av mine penger. Da bruker jeg heller meg selv og kunnskapene opparbeidet gjennom 22 års restaurantdrift i Tønsberg på å utvikle og dyrke fram Camouflage, sier han og avslører en del planer for stedet. Westgård har sittet i styret for Slottfjellfestivalen de siste fire årene, og håper å etablere en ny scene for musikk i Horten.

- Gjennom kontaktnettet til de guttene i festivalen og fasilitetene som vi tross alt har her, kan vi få noen spennende konserter i Horten. Da kan vi også snu strømmen. Det hadde jo vært fint å trekke folk fra Tønsberg til Horten i stedet for å sende folk andre veien, sier Westgård.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen