TEST: De aller beste ølene kommer langveis fra - med ett solid unntak

Test Ølnyheter spesialpol juni 2019

De aller beste ølene kommer langveis fra - med ett solid unntak

For blant imponerende amerikanske og new zealandske øl, finner vi også et knakende godt øl fra Grimstad og Nøgne Ø.

Når fantastisk deilige Lost Abbey 10 Commandments 2014 står på listen over nyheter, skal det godt gjøres å konkurrere om oppmerksomheten, men det klarer altså både Garage Project med Toadstone og Nøgne Ø med Bosun's Call 2. To svært forskjellige øl, den første dyp og mørk med mengder av sjokolade og svarte kirsebær og sørlendingen med lekkert preg av sjøbris og god syrlighet. Som skapt for sommerlige skalldyrretter.

Amerikanske Cigar City stiller med to kraftpakker i den mørke klassen. Cafe American Double Stout  og Marshal Zhukov - for umiddelbar nytelse en regnfull sommerkveld eller for langtidslagring. 

Junislippet i +ØL-butikkene er ikke det største, men holder generelt høy kvalitet, med noen unntak.  

På neste side finner du beskrivelsene av alle nyhetene på ølpolene

Siden disse produktene ikke kan bestilles, er de i Apéritifs polliste merket med utsolgt.

Her ser du hvilke øl som finnes i hvilke butikker

Slik er testen gjennomført:

Produktene er smakt av Julie H. Amundsen i forbindelse med Vinmonopolets spesialutvalgsmaking som ble gjennomført før salgsstart som er den 13. juni 2019.  Ølene er tilgjengelig i ni polutsalg - de såkalte +ØL-butikkene, Oslo Aker Brygge, Trondheim Bankkvartalet, Sandnes Kvadrat, Ålesund Stormoa, Tromsø Langnes, Molde, Bergen Storsenter, City Nord i Bodø og Kristiansand Lillemarkens. Samt at noen er tilgjengelig i polets nettbutikk.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen