TEST: Plukk med deg denne lekkerbiskenen når du likevel må gå gjennom taxfreebutikken

Test Nyheter i taxfreebutikken september 2018

Plukk med deg denne lekkerbiskenen når du likevel må gå gjennom taxfreebutikken

En knallgod knusktørr champagne som Deutz Extra Brut er alltid godt å ha på lur, for det er ikke det at du sparer så mye på å kjøpe den, heller at den ikke finnes på polet.

Deutz Extra Brut koster 30 kroner mindre enn Deutz Brut som altså er å få på polet og som holder samme kvalitet. 

Les mer om Deutz her

Er det utsiktene til virkelige kupp som styrer ferden gjennom taxfreebutikken, er det en søt vin du skal gå for. Hugel Gewurztraminer Vendange Tardive 2008 koster 270 kroner for en halvflaske på polet, og 329 taxfree, så det er en unik sjanse. Og det på flere måter, for en vin som denne lages i forholdsvis små kvanta og ikke minst har den et veldig godt lagringspotensial. Men den er altså ikke tørr. Det er heller ikke det nest beste kjøpet blant nyhetene i taxfreehylla: Graham's Extra Dry White Port, men likefullt en veldig interessant og spennende vin og altså langt unna mye av det kommersielle utvalget som taxfreebutikken er dominert av. 

Hvis det er rimelig vin du er på jakt etter, selges boksen med La Vieille Ferme til nesten halv pris på flyplassen. Og her snakker vi om en seriøs boksvin som godt kan få være med hjem etter endt ferie- eller jobbreise. 

På neste side finner du taxfreenyhetene listet etter poeng

Slik er testen gjennomført:

Vinene er smakt av Aase E. Jacobsen på en åpen smaking i regi av Dutyfree Gardermoen. Produktene som ikke er i salg på Vinmonopolet er merket som utsolgt i pollisten. For de andre er taxfreeprisen oppgitt. Taxfreeprodukter kan ikke bestilles fra Aperitifs sider. 

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen