Thon kjører på grønt

Thon kjører på grønt

Tilbyr grønne konferanser med miljøsertifikat.

Thon Hotel Triaden er det første Thon-hotellet i Oslo-regionen som tilbyr Grønne Konferanser. Grønne Konferanser er en sertifisering fra Stiftelsen Miljøfyrtårn som setter klare miljøkrav til konferansehotellet og bedriften som skal avholde konferansen.

Sertifikatet ble overrakt hotelldirektør Trude Jacobsen av ordføreren i Lørenskog, Åge Tovan, på Thon Hotel Triaden den 11. oktober.

Det stilles strenge krav for å kunne tilby Grønne Konferanser. Blant annet må hotellet være Miljøfyrtårnsertifisert, eller dokumentere at man er i gang med en slik sertifisering. Hotellet skal prioritere lokal mat og gjerne økologiske varer.

LES OGSÅ: Norsk hotellsølv i yrkes-EM

Når det gjelder transport, så forplikter hotellet seg til å samarbeide med lokale kollektivselskaper slik at det legges til rette for at deltagerne har muligheten til å velge den mest miljøvennlige transportformen. Det stilles strenge miljøkrav til alle hovedsamarbeidspartnere og -leverandører til en Grønn Konferanse.

Thon Hotel Triaden er det andre hotellet i Thon Hotels som får denne sertifiseringen. Fra før er Thon Hotel Arendal sertifisert. Flere hoteller er i gang og Thon Hotels forventer at seks av hotellene i Thon Hotels blir sertifisert for Grønne Konferanser i løpet av 2012.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen