Thon samarbeider

Thon Hotels og Nordic Sea Hotel i Stockholm skal samarbeide.

Samarbeidsavtalen innebærer at kundene fra begge parter får et utvidet tilbud på hotell og kurs -og konferansefasiliteter.
 
På sikt vil samarbeidet innebære blant annet at man kan bestille rom på Nordic Sea Hotel hos Thon Hotels Booking og via thonhotels.no.
 
Får poeng
I løpet av kort tid vil overnattinger på Nordic Sea Hotel også kvalifisere til poeng i Thon Hotels gjesteprogram, Thon Member.
 
- Nordic Sea Hotel er et av de best beliggende hotellene i Stockholm og har en meget god standard. Dette er en strategisk satsing for å etablere hoteller og samarbeidspartnere i Sverige, sier administrerende direktør Morten Thorvaldsen i Thon Hotels.
 
Bra beliggenhet
- Denne avtalen betyr at vi kan tilby våre gjester hotellrom og konferansefasiliteter på alle Thon-hoteller i Norge og i Brussel, samtidig som Thon Hotels kunder får fordelaktige priser på Nordic Sea Hotel. Nordmenn reiser mye til Stockholm og Nordic Sea Hotel har en perfekt beliggenhet i umiddelbar nærhet av Arlanda Express, sier Anders Johansson, administrerende direktør i Nordic Hotels.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen