Thon samarbeider

Thon Hotels og Nordic Sea Hotel i Stockholm skal samarbeide.

Samarbeidsavtalen innebærer at kundene fra begge parter får et utvidet tilbud på hotell og kurs -og konferansefasiliteter.
 
På sikt vil samarbeidet innebære blant annet at man kan bestille rom på Nordic Sea Hotel hos Thon Hotels Booking og via thonhotels.no.
 
Får poeng
I løpet av kort tid vil overnattinger på Nordic Sea Hotel også kvalifisere til poeng i Thon Hotels gjesteprogram, Thon Member.
 
- Nordic Sea Hotel er et av de best beliggende hotellene i Stockholm og har en meget god standard. Dette er en strategisk satsing for å etablere hoteller og samarbeidspartnere i Sverige, sier administrerende direktør Morten Thorvaldsen i Thon Hotels.
 
Bra beliggenhet
- Denne avtalen betyr at vi kan tilby våre gjester hotellrom og konferansefasiliteter på alle Thon-hoteller i Norge og i Brussel, samtidig som Thon Hotels kunder får fordelaktige priser på Nordic Sea Hotel. Nordmenn reiser mye til Stockholm og Nordic Sea Hotel har en perfekt beliggenhet i umiddelbar nærhet av Arlanda Express, sier Anders Johansson, administrerende direktør i Nordic Hotels.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Vinmesse 11. mars i Oslo

Årets begivenhet: Flere hundre av de beste vinene fra mer enn 50 vinhus

Bli med på en fabelaktig vinmesse med en bredde du sjelden ser maken til. Smak flere hundre viner fra noen av verdens beste produsenter. Ta med en venn, kollega eller en du er glad i og bli med på årets store begivenhet for den vinintresserte. Les hele saken

Til toppen