Tidenes beste fra Italia

April 2009 blir historisk nÄr 57 av Italias desidert beste vinprodusenter kommer til Oslo. GÄ ikke glipp av Gambero Rosso Top Italian Wines Roadshow og delta pÄ egne masterclasses.
Redaksjonen
26 Mars 2009 - 01:59

Det er duket for en en eksklusiv smaking i det Gambero Rosso i samarbeid med Apéritif inviterer til "Top Italian Wines Roadshow 2009".
 
Ikke mindre enn 57 av Italias aller beste produsenter vil vÊre tilstede og presenterer tre av sine aller beste viner. I tillegg kan du delta pÄ tre virkelig eksklusive masterclasses med 19 utvalgte viner.
 
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding">GÄ ikke glipp av tidenes italienske vinsmaking - meld deg pÄ her
 
Masterclasses med det beste fra Italia
Gambero Rossos ansvarlige redaktĂžr, Danielle Cernilli og Marco Sabellico, vil sammen med Steven Spurrier holde tre egne masterclasses for presse og Horeca denne dagen.
 
Hver masterclass presenterer 19 unike viner fra 19 produsenter, slik at én vin fra hver deltakende produsent blir presentert i lÞpet av de tre masterclassene. Vinene som presenteres i masterclassene er spesielt plukket ut av Gambero Rosso og vil ikke bli presentert utenom masterclassene.
 
Masterclass-smakingene har et begrenset antall plasser og pÄmelding gjÞr du via lenken nedenfor (maks én pÄmelding pr person).
 
De som fÄr plass pÄ masterclasses kontaktes av Apéritif.
 
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="deltakere">Les mer og se hvilke vinprodusenter du fÄr mÞte her
 
GÄ ikke glipp av denne unike smakingen - meld deg pÄ i dag!
 

Ú Meld deg pÄ her (klikk)
KUN presse, Hotell- og restaurantbransjen og importĂžrer

Tid: 20. april 2009 kl. 11.00 - 19.00
Pris: Gratis for presse, Hotell- og restaurantbransjen og importÞrer
 
Sted: Grand Hotel, Speilsalen
Karl Johansgate 31, 0159 Oslo.

Arrangementet mandag 20. april forlĂžper seg slik:
 
kl 11.00 - 19.00 Åpent for presse, Hotell- og restaurantbransjen og importþrer
kl 12.00 - 13.00 Masterclass 1
kl 14.00 - 15.00 Masterclass 2
kl 16.00 - 17.00 Masterclass 3
 
kl 16.00 - 19.00 Äpent for vinklubber og konsumenter
 
NB! Du mÄ jobbe innen presse, Hotell og restaurant eller for en importÞr for Ä benytte pÄmeldingsskjemaet ovenfor.
 
PÄmelding for vanlige vininteresserte vil bli annonsert via Apéritifs vanlige kurssider (klikk).
 

Ring Apéritif pÄ 930 69 873 dersom du ikke finner frem.
SpÞrsmÄl? Send en mail

Italias ledende
Top Italian Wines Roadshow arrangeres av Gambero Rosso i samarbeid med Apéritif. Gambero Rosso er Italias ledende magasin pÄ gastronomi og vin, og er kanskje best kjent for sin Ärlige "Italian Wine Guide".
 
Det er andre gang Gambero Rosso arrangerer denne smakingen, og fĂžrste gang i Norge.
 
I alt 57 av Italias fremste vinprodusenter er representert til denne smakingen, og nedenfor kan du se hvem som kommer (med en lenke til deres hjemmesider).
 
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding">GÄ ikke glipp av tidenes italienske vinsmaking - meld deg pÄ her
 

Allegrini
Marchesi Antinori
Argiolas
Banfi
Benanti
Guido Berlucchi & C.
Bertani
Biondi Santi SpA
Bisceglia
Cantina Bolzano
Arnaldo Caprai
Cantine Due Palme
Castellare di Castellina
CAVIT
Michele Chiarlo
Eugenio Collavini
Colle Massari
Cusumano
Di Majo Norante
Donnafugata
 
Feudi di San Gregorio
Firriato
Ambrogio e Giovanni Folonari
Fontanafredda
 
Tenuta Friggiali e Pietranera
Gaja
Gruppo Italiano Vini
Azienda Agricola Gulfi
Il Molino di Grace

Illuminati
Fattoria Le Pupille
Lungarotti
Marchesi de' Frescobaldi
Marchesi di Barolo
Masciarelli
Masi
Mastroberardino
Nals Margreid
Nino Franco Spumanti
Petra - Contadi Castaldi
Pio Cesare
Planeta
Ruffino
Saiagricola
San Felice
Tenuta San Guido
Tenute Sella&Mosca
Tenuta Sette Ponti
Tasca d'Almerita
Torrevento
Umani Ronchi
Valle Reale
Velenosi
Villa Medoro
Volpe Pasini
Zenato
Casa Vinicola Zonin

Aase hjelper deg: FĂ„ polets beste kjĂžp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: FĂ„ polets beste kjĂžp sendt rett til din mobil

Du stÄr pÄ polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nÊr: Bestill vÄr sms-tjeneste og du fÄr tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede stÄr i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

SÄ godt som lÞken smaker nÄ, kan du spise den som den er uten Ä felle en eneste tÄre. Men prÞv gjerne en av disse oppskriftene
Guide
Oppskrifter med lĂžk

SÄ godt som lÞken smaker nÄ, kan du spise den som den er uten Ä felle en eneste tÄre. Men prÞv gjerne en av disse oppskriftene

LÞk er krykken gjennom hele vinteren, men som regel spiller den birollen. I disse oppskriftene fÄr den lov Ä skinne litt ekstra. La deg inspirere til Ä bruke litt mer lÞk nÄ mens den er sÄ fersk og god.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

De siste 20 Ärene er alt og ingenting i Etnas vinhistorie
+

De siste 20 Ärene er alt og ingenting i Etnas vinhistorie

Etter snart tre tiÄr med eksplosiv vekst er Etna DOC pÄ vei inn i en konsolideringsfase hvor terroiruttrykket forsterkes samt at kombinasjonen av vin- og naturturisme fÄr Þkt betydning. Samtidig som frykten for et nytt vulkanutbrudd alltid er til stede.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Pizza med siciliansk touch og tilhĂžrende genial hvitvin
+
Mat og vin i kombinasjon

Pizza med siciliansk touch og tilhĂžrende genial hvitvin

NÄr du ikke kan dra til Sicilia, ta Sicilia i glasset ditt, skru pÄ ovnen og la smakene ta deg til enda rausere strÞk.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Heldig er den som kan plukke solbĂŠrene selv - og her er oppskriftene

SolbĂŠr er noe av det sunneste du kan spise av bĂŠr, og de norske hage-solbĂŠrene er i verdensklasse. La dem for all del ikke bli fuglemat.

Les hele saken
Forsiden akkurat nÄ
SÄ godt som lÞken smaker nÄ, kan du spise den som den er uten Ä felle en eneste tÄre. Men prÞv gjerne en av disse oppskriftene
Guide
Oppskrifter med lĂžk

SÄ godt som lÞken smaker nÄ, kan du spise den som den er uten Ä felle en eneste tÄre. Men prÞv gjerne en av disse oppskriftene

LÞk er krykken gjennom hele vinteren, men som regel spiller den birollen. I disse oppskriftene fÄr den lov Ä skinne litt ekstra. La deg inspirere til Ä bruke litt mer lÞk nÄ mens den er sÄ fersk og god.

Les hele saken

Forsiden akkurat nÄ - 2

De siste 20 Ärene er alt og ingenting i Etnas vinhistorie
+

De siste 20 Ärene er alt og ingenting i Etnas vinhistorie

Etter snart tre tiÄr med eksplosiv vekst er Etna DOC pÄ vei inn i en konsolideringsfase hvor terroiruttrykket forsterkes samt at kombinasjonen av vin- og naturturisme fÄr Þkt betydning. Samtidig som frykten for et nytt vulkanutbrudd alltid er til stede.

Les hele saken

Forsiden akkurat nÄ - 3

NĂ„ vil vi ha litt mer kraft i hvitvinen: det gir disse spanjolene
+
Godbiter i pollisten

NĂ„ vil vi ha litt mer kraft i hvitvinen: det gir disse spanjolene

Men vi gir ikke slipp pÄ friskhet og all moderasjon hva alkohol angÄr. Selv dette kan solsvidde Priorat stille opp med.

Les hele saken

Forsiden akkurat nÄ - 4

Sommerens beste hemmelighet i basisutvalget
+
Ukens vin

Sommerens beste hemmelighet i basisutvalget

Denne hvitvinen har nemlig alle kvalitetene vi leter etter, og det til en gunstig pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nÄ - 5

Rekeskallene og rekerestene etter helgen blir til den lekreste risotto
Dagens rett

Rekeskallene og rekerestene etter helgen blir til den lekreste risotto

Det burde vĂŠre forbudt Ă„ kaste rekeskall, uten Ă„ lage kraft av dem fĂžrst, for den gir sykt god smak til en risotto. Har du noen reker etter helgen, kan du tilsette dem men de er faktisk ikke nĂždvendige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nÄ - 6

Pizza med siciliansk touch og tilhĂžrende genial hvitvin
+
Mat og vin i kombinasjon

Pizza med siciliansk touch og tilhĂžrende genial hvitvin

NÄr du ikke kan dra til Sicilia, ta Sicilia i glasset ditt, skru pÄ ovnen og la smakene ta deg til enda rausere strÞk.

Les hele saken
FÄ ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver sÞndag fÄr du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene vÄre her