|
Tidenes tøffeste NM
Vinn heder, ære og flotte premier foran et internasjonalt publikum under Bocuse d'Or.
Redaksjonen
23 Juni 2008 - 17:32
Nå braker det løs igjen for Norges beste østersåpnere.
Årets NM i østersåpning finner sted under det største kulinariske eventet i Norge - Bocuse d'Or i Stavanger.
Høy stemning og intens konkurranse med et stort og heiende publikum er hovedingrediensene for årets NM som arrangeres av Apéritif tirsdag 1. juli i Stavanger Forum.
Apéritif sponser 10 deltakere
Meld deg på med en gang så får du gratis flybillett tur/retur Oslo og gratis hotellopphold i Stavanger.
Eneste betingelse for gratis flybillett og hotell er at du stiller i konkurransen og gjør ditt beste. Når du er vel hjemme refunderer vi kostnadene for flybillett og hotell i ett døgn. Vi har allerede booket hotellrom for deg, men du må ta kontakt med oss med det samme.
Men husk; stiller du ikke opp i konkurransen, dekker vi heller ikke kostnadene dine.
Har du ikke meldt deg på ennå, er det fortsatt ikke for sent!
è Meld deg på som deltaker her (klikk)
Se konkurransereglene ved å klikke her.
Norge i verdenstoppen
Norge har en fantastisk historie å se tilbake på i VM i østersåpning.
To verdensmestere de siste fire årene (Ola Nilsson og Øystein Reinsborg), og mange topplasseringer før det, gjør at Norge stiller som en av favorittene.
Åpning av østers er en krevende sport. Ikke bare klarte fjorårets norgesmester Heini Petersen, frilanskokk, å åpne 30 østers på 2 minutter og 29 sekunder, de var dessuten så å si perfekt åpnet.
Hvilket betyr at innmaten ikke var skadet, at det ikke var skallrester eller andre uvedkommende elementer i skjellene og ikke minst at de var anrettet på en elegant måte.
Det er heller ingen hvilke som helst østers deltakerene får bryne seg på. I denne konkurransen bruker vi norske flatøsters av ypperste kvalitet fra Bømlo.
I år blir det kanskje din tur?
Enestående premier
Vinneren får anledningen til å forsvarer Norges ære i verdensmesterskapet i Galway, Irland, i slutten av september.
Norgesmesteren får dessuten en utrolig Omega Seamaster, til en verdi av kroner 15 000,-, av den offisielle tidtakeren Omega Norge.
Så jobber du med østers til vanlig skal du ikke nøle med å melde deg på dette spennende arrangementet.
Er du kanskje bare nysgjerrig på hvordan denne konkurransen går av stabelen?
Møt opp på Buffet i Stavanger tirsdag den 1. juli fra klokken 16 for en unik opplevelse!
NM i østersåpning 2008 arrangeres av Apéritif i samarbeid med Eksportutvalget for Fisk, Champagne Bollinger og Omega Norge.
è Meld deg på som deltaker her (klikk)
Foto: Atle Kildahl Torp, Roger Kolbu
Forsiden akkurat nå