Til salgs igjen

Kaffistova i Larvik legges ut for salg igjen.
Redaksjonen
26 Januar 2009 - 15:00

I dag holder restauranten Spiseriet og utestedet Stikkans til i bygget.
 
Stikkans kan snart forsvinne ut, litt avhengig av hva resultatet blir etter at utestedet skjenket sprit til to tenåringer rett før jul.
 
Det kan ende med alt fra skjenkestopp i tre dager til at utestedet mister bevillingen.
 
Har prøvd
Det er stavangerfirmaet Seko som ønsker å selge den gamle Kaffistova.
 
Seko har prøvd før, nå gjør selskapet et nytt forsøk.
 
Prisen er fortsatt den samme, 4,8 millioner kroner.
 
Ikke urimelig
- Det er ikke urimelig for et bygg som er 900 kvadratmeter stort. Det vil si 5 300 kroner per kvadratmeter i et spennende område der det er i ferd med å skje mye, sier eiendomsmegler Trond Stensholt i DnB NOR Næringsmegling.
 
- Vi har hatt interesse for eiendommen for en lavere pris. Men vi ser ingen grunn til å gå ned i pris, sier han.
 
Seko driver blant annet med import av bæreposer og driver pizzakjeden Pizzabakeren.
 
Daglig leder Sigbjørn Øie sier at avstanden er årsaken til at de vil selge.
 
- Mange har sagt at vi ikke må finne på å selge et bygg som ligger midt i alt. Men for oss som holder til i Stavanger blir avstanden for stor. Det blir for mye kjøring, sier Øie til Østlandsposten.
 
- Vi hadde planer om å utvikle bygget, blant annet ved å utnytte loftet som står tomt. Vi hadde også planer om å få inn Pizzabakeren, sier Øie.
 
Ingen fordel
I dag holder altså restauranten Spiseriet og utestedet Stikkans til i bygget.
 
Eiendomsmegleren tror ikke det er en stor fordel.
 
- Den type leietakere er kanskje ikke ønskelig for investorer. Leietakerne følger løpende ved et eventuelt kjøp, sier Stensholt.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til
Julemat
Oppskrifter på risgrøt, riskrem, multekrem, karamellpudding og andre juledesserter

Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til

Når julegrøten havner på bordet, vet alle at det er jul og at en mandel er gjemt oppi alt det hvite. Restene bruker du til dessert. Eller så kan du velge en av de andre fristende juledessertene du finner oppskrifter på her.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Ribbe eller pinnekjøtt på julaften? Her får du begge oppskriftene
Dagens rett
Oppskrift på ribbe og pinnekjøtt

Ribbe eller pinnekjøtt på julaften? Her får du begge oppskriftene

Husker du ikke hvordan du laget julemiddagen i fjor, er det ingen grunn til å fortvile. Hjelpen får du her.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til
Julemat
Oppskrifter på risgrøt, riskrem, multekrem, karamellpudding og andre juledesserter

Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til

Når julegrøten havner på bordet, vet alle at det er jul og at en mandel er gjemt oppi alt det hvite. Restene bruker du til dessert. Eller så kan du velge en av de andre fristende juledessertene du finner oppskrifter på her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Ribbe eller pinnekjøtt på julaften? Her får du begge oppskriftene
Dagens rett
Oppskrift på ribbe og pinnekjøtt

Ribbe eller pinnekjøtt på julaften? Her får du begge oppskriftene

Husker du ikke hvordan du laget julemiddagen i fjor, er det ingen grunn til å fortvile. Hjelpen får du her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her