TINE med historisk avtale

TINE med historisk avtale

Blir totalleverandør av meieriprodukter til De Historiske Hotell & Spisesteder.
24 Januar 2012 - 09:00

TINE ble 1. januar totalleverandør- og distributør av faste og flytende varer til De Historiske. Avtalen inbebærer et nytt kompaniskap der norsk matkultur og skreddersydd distribusjon står i høysetet, skriver selskapene i en pressemelding.

LES OGSÅ: Samarbeid mellom De historiske og Turistforeningen

- For det første har TINE kapasitet til å skreddersy distribusjonen til våre restauranter og hoteller. Fordi mange av våre steder ligger utenfor allfarvei, er det ofte vanskelig å finne gode, tilpassede leveringsordninger. For det andre har både TINE og De Historiske en sterk forankring i norske og lokale mattradisjoner, og et ønske om å utvikle norsk matkultur videre, sier Nils Henrik Geitle, administrerende direktør i De Historiske.

LES OGSÅ: - TINE vil lage geitostens Grandiosa

En egen «matfaglig gruppe», hvor De Historiskes stjernekokker møter TINEs nytenkende fagmiljø, er etablert.
- Vi kombinerer TINEs solide fagkunnskap med den unike kulinariske teften og lokale tilhørigheten som sitter i kjøkkenveggene hos De Historiske. Dette åpner døren for særegne kvalitetsprodukter, spesielt innenfor såkalt «fine dining», sier direktør for TINE Salg Storhusholdning, Terje Døsrønningen.

De nye partnerne vil holde fokus på kunden i alle ledd.

- Vårt mål er at dette samarbeidet skal gi dem som setter seg til bords hos De Historiske noe ekstra, at det skal bidra til å gjøre et måltid der enda mer spesielt. Da er vi fornøyd, konkluderer Døsrønningen.

Hotell- og restaurantgruppen De Historiske består av 42 ærverdige hoteller og 19 spisesteder over hele Norge, som blant annet Hotell Union Øye på Sunnmøre, Engø Gård på Tjøme og Statholdergaarden i Oslo.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Med disse er du i akevitthimmelen - men det er 227 andre å velge blant
+
Tester
Den store akevittguiden

Med disse er du i akevitthimmelen - men det er 227 andre å velge blant

Her er oversikten over årets nye akevitter og de 230 akevittene Apéritif har testet de siste årene og som fortsatt er å få tak i. Selvsagt med forslag til hva du kan bruke dem til.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris
+
Ukens vin

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris

Eller en 16 år gammel merlot til samme pris – begge kommer med en spesiell historie.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Her finner du november-utgaven 2025 av Apéritif magasin
+

Her finner du november-utgaven 2025 av Apéritif magasin

Opplev storsatsingen på Nasjonalbiblioteket med Credo og Heidi Bjerkan, møt verdens mest toneangivende kokk gjennom de siste tiårene, Ferran Adria og verdens mest bærekraftige restaurant Aponiente, blant annet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Nyheter taxfree: De flytende julegavene kan fint kjøpes på flyplassen
+
Tester

Nyheter taxfree: De flytende julegavene kan fint kjøpes på flyplassen

Stopper du opp i taxfreebutikken på neste utenlandsreise, er det en håndfull interessante nyheter du kan plukke med deg hjem - som julegave til deg selv eller andre.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Med disse er du i akevitthimmelen - men det er 227 andre å velge blant
+
Tester
Den store akevittguiden

Med disse er du i akevitthimmelen - men det er 227 andre å velge blant

Her er oversikten over årets nye akevitter og de 230 akevittene Apéritif har testet de siste årene og som fortsatt er å få tak i. Selvsagt med forslag til hva du kan bruke dem til.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris
+
Ukens vin

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris

Eller en 16 år gammel merlot til samme pris – begge kommer med en spesiell historie.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her får du et nytt syn (og smak) på chilensk vin
+
Godbiter i pollisten

Her får du et nytt syn (og smak) på chilensk vin

Gjennom gamle og upodete vinstokker, økologisk dyrking og forsiktig vinmaking skaper De Martino et nytt og spennende møte med chilensk vin.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Old-school rødvinskupp fra Portugal
+
Ukens vin

Old-school rødvinskupp fra Portugal

149,90 er utrolig billig for denne økologiske vinen som representerer en solid tradisjon fra det indre av det portugisiske høyland.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Ingenting er som hjemmelaget fiskegrateng
Dagens rett
Fiskegrateng

Ingenting er som hjemmelaget fiskegrateng

Det er ingen grunn til å overlate til andre å lage fiskegratengen. Oppskriften får du her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Her finner du november-utgaven 2025 av Apéritif magasin
+

Her finner du november-utgaven 2025 av Apéritif magasin

Opplev storsatsingen på Nasjonalbiblioteket med Credo og Heidi Bjerkan, møt verdens mest toneangivende kokk gjennom de siste tiårene, Ferran Adria og verdens mest bærekraftige restaurant Aponiente, blant annet.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her