TINE med historisk avtale

TINE med historisk avtale

Blir totalleverandør av meieriprodukter til De Historiske Hotell & Spisesteder.

TINE ble 1. januar totalleverandør- og distributør av faste og flytende varer til De Historiske. Avtalen inbebærer et nytt kompaniskap der norsk matkultur og skreddersydd distribusjon står i høysetet, skriver selskapene i en pressemelding.

LES OGSÅ: Samarbeid mellom De historiske og Turistforeningen

- For det første har TINE kapasitet til å skreddersy distribusjonen til våre restauranter og hoteller. Fordi mange av våre steder ligger utenfor allfarvei, er det ofte vanskelig å finne gode, tilpassede leveringsordninger. For det andre har både TINE og De Historiske en sterk forankring i norske og lokale mattradisjoner, og et ønske om å utvikle norsk matkultur videre, sier Nils Henrik Geitle, administrerende direktør i De Historiske.

LES OGSÅ: - TINE vil lage geitostens Grandiosa

En egen «matfaglig gruppe», hvor De Historiskes stjernekokker møter TINEs nytenkende fagmiljø, er etablert.
- Vi kombinerer TINEs solide fagkunnskap med den unike kulinariske teften og lokale tilhørigheten som sitter i kjøkkenveggene hos De Historiske. Dette åpner døren for særegne kvalitetsprodukter, spesielt innenfor såkalt «fine dining», sier direktør for TINE Salg Storhusholdning, Terje Døsrønningen.

De nye partnerne vil holde fokus på kunden i alle ledd.

- Vårt mål er at dette samarbeidet skal gi dem som setter seg til bords hos De Historiske noe ekstra, at det skal bidra til å gjøre et måltid der enda mer spesielt. Da er vi fornøyd, konkluderer Døsrønningen.

Hotell- og restaurantgruppen De Historiske består av 42 ærverdige hoteller og 19 spisesteder over hele Norge, som blant annet Hotell Union Øye på Sunnmøre, Engø Gård på Tjøme og Statholdergaarden i Oslo.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen