To restauranter til salgs i Tønsberg

I fjor gikk flere serveringssteder konkurs i Tønsberg, og nå i januar er to restaurantlokaler og en pub på utkikk etter nye eiere.

En av de større restaurantene i bryggeområdet, Bombay Tandoori, har vært til salgs en tid. Restauranten har vært drevet i 16 år i Tønsberg. Også selve lokalene er til salgs for 4,5 millioner kroner. Restauranten har 60 sitteplasser innendørs og 30 utendørs. Leieinntektene fra restauranten er 445.000 kroner året. Det skriver Tønsbergs Blad.

Hos Bombay Tandoori opplyses det at man kommer til å holde det gående til en ny driver er på plass. Hittil har det vært noe interesse, men mest fra useriøse, får avisen opplyst.

Big Ben
Puben Big Ben på Torvet har i mange år drevet i den gamle brannstasjonen. Nå har selskapet Big Ben AS vurdert salg i cirka et halvt år.

Big Ben har store lokaler inne, samt et uteserveringsareal på 120 kvadratmeter. Omsetningen har ligget opp mot tre millioner de siste årene. Nåværende leiekontrakt løper til 2021.
I lokalene i Farmannsveien har det vært drevet restaurant i rundt 30 år. Først Kong Sverre, deretter Marco Polo og så O's American.

Kort levetid
Sistnevnte fikk kort levetid, og lokalene har stått stengt siden 17. mai i fjor. Bostyrer håper å få leid ut lokalene, som eies av Marco Polo, nå på nyåret.

I løpet av siste år ble det også flere endringer som følge av konkurser. Torvtoppen, Sir Vincent og Maskinistenes Hus var blant disse, skriver Tønsbergs Blad.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen