Tøffe drinker

I Tøffe drinker av Jan Vardøen får du oppskrifter på sommerdrinker og vinterdrinker, fra Cucumber Gin and Tonic via Havana Ice Tea til Café Brulôt. Hver drink blir behørig presentert med flotte, fristende bilder, grundig oppskrift, passende anekdoter og en mengde lidenskap. For dette er først og fremst en bok for dem som vil oppleve noe godt - gjerne sammen med andre.

Jan Vardøen er ute med sin andre drinkbok eller drikkebok, for her er det ikke bare tradisjonelle drinker men også eget kapittel om te og om øl.

Nær sagt selvsagt har Martini får en bred presentasjon. Øvrige drinker er delt inn etter årstid, sommer og vinter. Mye nice-to-know-preik og småpludring om hver drink som gjør boka til hyggelig lesning ved siden av de nyttige aspektene.

For novisene er det enkel veiledning i hvordan drinker lages, og for de uheldige er det gode råd om hvordan du skal unngå dagen derpå-problemer neste gang. ISBN 82 02 21645 1, Cappelen.

 

For kalde morgener
Det finnes passende drinker til alle anledninger. Men hva med de kalde hverdagsmorgenene? Da er det te som gjelder. I Tøffe drinker kan du også lese om kunsten å lage te, og lære deg grunnreglene for å få best mulig smak ut av tebladene. Enten du foretrekker tyrisk te, chai te eller grønn te - en god kopp te, er en god start på dagen.

Vardøens 3 gode råd:

- Drikk i godt selskap
- Husk å spise noe til
- La aldri noen helle vann i whiskyen din

Bestill boka her hos Bokklubben Mat og Vinglede
 
Tittel: Tøffe drinker
Forfatter: Vardøen, Jan
Artikkelnr: 5208262
Medlemspris kr: 234.00 (inkl. porto/eksp)

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen