Toppkokker i TV-kamp

Toppkokker i TV-kamp

Ti av Norges fremste kokker skal konkurrere mot hverandre på TV 2.

I høst møtes ti av Norges fremste toppkokker konkurrere mot hverandre i det nye TV 2-programmet «Kokkenes kamp». I klassisk realityånd ryker en kokk ut hver uke helt til én står igjen som vinner, melder tv2.no.

Kjøkkensjef og eier av restaurant Cru, Kari Innerå (31), forteller at hun tror det blir uvant å skulle kokkelere foran TV-kameraene.

– Jeg tror det blir artig. Det er jo veldig uvant å skulle være på TV, men jeg tror det blir gøy. Det er en veldig fin gjeng som er med. Og så er man selvfølgelig spent på hvordan konkurransene blir. Men det er veldig sånn at alt kan skje, man må bare ta det som det kommer!

Smalhans-kjøkkensjef Karla Siverts (26) er konkurransens yngste deltaker. Hun får dessuten bryne seg mot sjefen, Tom Victor Gausdal.

– Jeg vet jo hvor flink han er. Ellers er Geir Skeie og Gunnar Hvarnes i vinden. De har nettopp vært med i store konkurranser, så det blir spennende å se hvordan de jobber! sier hun.

Disse skal delta:
Bent Stiansen (50)
Geir Skeie (33)
Gunnar Hvarnes (36)
Heidi Bjerkan (43)
Kari Innerå (31)
Karl Erik Pallesen (30)
Karla Siverts (26)
Lars Erik Underthun (56)
Tom Victor Gausdal (37)
Trond Moi (44)

Forsiden akkurat nå

Vinkurs: Vin fra California

Lær alt om hvorfor californiske viner er så populære nå. Master of Wine, Mai Tjemsland tar deg med på en smaksrunde

Vin fra California er i vinden som aldri før. Det er ikke rart når kvaliteten er så høy, prisene så gunstige og variasjonen så stor. Bli med Master of Wine, Mai Tjemsland, på en rundtur blant disse fantastiske vinene. Les hele saken

Til toppen