Torres med ny bodega

I februar åpnet Torresfamilien den nye bodegaen sin for enkeltmarksvin. Bodegaen heter Bodega Waltraud.

Bodegaen er bygget på området i Pacs del Penedès. Åpningen fant sted med 21 vinjournalister til stede. Disse kom fra forskjellige deler av verden.
 
Produksjon og lagring
Den nye bodegaen har blitt designet for produksjon og lagring av Torres sine enkeltmarksviner fra El Penedès og Conca de Barberà: Fransola, Milmanda, Mas Borràs, Mas la Plana og Grans Muralles.
 
Den nye bodegaen har også forskjellige rom for ulike anledninger. Bodegaen kan huse presentasjoner, eksklusive smakinger og middager. Den er også en del av turen på Torres sitt område, der det blir presentert et multimediashow som forklarer hvordan vin fra enkeltmarker blir produsert.
 
Tre etasjer
Bygningen er designet i tre etasjer. I kjelleren ligger vin til lagring i tønner, med en kapasitet på 3 000 enheter. I første etasje omsettes enkeltmarksvinene i et miljø med en fontene. I øverste etasje finnes det smakerom og et museum.
 
Den nye bygningen er integrert i landskapet i El Penedès og oser av naturen rundt.
 
Bygningen er også utsmykket med verk av anerkjente kunstnere. Waltraud Maczasseks malerier henger på veggene, og det finnes også skulpturer av Xavier Corberó og Josep Cerdà på utsiden.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen