Torshovs storstue gjenåpnet

Etter en hektisk periode med oppussing har Soria Moria gjenoppstått.

I slutten av april gikk det tradisjonsrike stedet konkurs i det de hadde en gjeld på drøye seks millioner kroner.
 
Nye sultne eiere
Det er Sult Restauranter som nå har gjenåpnet den tradisjonelle restauranten og forlystelseshuset som har vært i nær sagt kontinuerlig drift siden stedet ble åpnet i 1927.
 
Soria Moria Bar & Bistro er lett gjenkjennelig for tidligere stamgjester med hovedrestauranten med sine 120 plasser, og annen etasjes to saler for henholdsvis 40 og 180 personer.
 
I tillegg har den gamle greske restauranten igjen blitt en del av restauranthuset, og er i dag et eget selskapslokale.
 
Lokal tilknytning
- Vi satser på god tradisjonell mat, gjerne langtidskokte gryteretter servert i emaljerte gryter rett på bordet, Sier Bernt Bucher Johannessen til Apéritif. 
 
Bistroen har i tillegg en sterk lokal tilknytning i og med at alt kjøttet som brukes leveres av den lokale slakteren Strøm-Larsen.
 
- Vi skal ha en Dagens Strøm-Larsen på menyen,og her er det rom for at kokkene skal få lov til å boltre seg litt, sier Bucher Johannessen videre.
 
Sterk satsing
Sult Restauranter har hentet inn en rekke sterke navn for å drive restauranthuset, med Ian Skattum som daglig leder, Elisabeth Knutsen som restaurantsjef, Stein Berge Bredesen som barsjef, og Bjørn Star som kjøkkensjef.
 
De ønsker å satse mye på baren ved å utvikle et avansert barkart, samt ved sitt fokus på kvalitetsprodukter og etetrhvert er ønsket også å ha et stort utvalg akevitt for gjestene.
 

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen