Tranen tilbake til fordums prakt

Tranen tilbake til fordums prakt

Den gamle storheten i Oslo har fått ansiktsløftning til flere millioner.

I januar i fjor lukket ærverdige Tranen ved Alexander Kiellands plass i Oslo dørene, men i mai kunne Osloby.no fortelle at folkene bak Åpent Bakeri og Lofthus Samvirkelag hadde tatt over lokalene.

Nå er lokalet, som har vært serveringssted siden 1920-tallet, pusset opp for flere millioner kroner. Gamle, originale dører, vareheiser og vegger har kommet frem etter at gips og rot er fjernet. Og fredag klokka 16 var det klart for gjenåpning av den gamle, brune storheten.

På middagsmenyen kommer det til å finnes solid kost, som komle og bacalao. I tillegg blir det frokostservering fra klokka sju, cocktailbar, bakeriutsalg, kaffebar og københavnsk mikrobrygg i ølkranene.

Forsiden akkurat nå

Kurs om franske viner i Oslo 14. februar

Lær om Frankrikes fantastiske viner av Master of Wine, Mai Tjemsland

Franske viner slutter aldri å imponere. En av Norges fremste vineksperter og Master of Wine, Mai Tjemsland, lærer deg det du trenger å vite om dette spennende vinlandet. Les hele saken

Matkurs og middag med Trond Moi

Bli med på en helaften med mesterkokken Trond Moi

Mesterkokken Trond Moi, kjent fra utallige tv-programmer, byr på en fabelaktig aften hvor du i tillegg til å bli servert hans fem-retters favorittmeny får en inngående demonstrasjon i hvordan han lager sine forskjellige favorittretter. Les hele saken

Til toppen