Tre nye til Bacardi-Martini Norge

Bacardi-Martini Norge melder at tre nye ansatte er på plass i organisasjonen. To av disse har påfallende like navn.
Redaksjonen
01 Mars 2002 - 02:00

Fra 1. mars er Marius Vesterby og Marius Vestnes ansatt som Brand Managers i Bacardi-Martini Norge AS.

Marius Vesterby har mangeårig bakgrunn fra bransjen, og kommer fra Alter Ego-kjeden. Marius sitt siste oppdrag innen Alter Ego har vært daglig leder ved TheLivingRoom.

Marius Vesternes kommer fra Orkla Brands, Særte AS. Vestnes' funksjon i Orkla var Assistant Brand Manager.

- De er begge meget fokusert på å bidra til en ytterligere utvikling av Bacardi-Martini Norge AS, forteller Commercial Director Trond Karlsen. - Vi er i en meget god ekspansjon, og disse to unge herrene vil bidra til å styrke våre brands ytterligere. Vår fokus vil nå kunne rettes enda mer mot merkevarebyggingen, og etter at Finlandia og Koskenkorva kom inn i vårt sortiment, har vi økt tempoet ytterligere noen hakk.

- Vi er tross alt en ung aktør, Bacardi-Martini Norge ble etablert for kun litt over 3 år siden. På denne tiden har vi kommet meget langt, og jeg ser at vi har fått en fremtredende plass blandt importørene. Antall ansatte har i løpet av disse årene økt fra tre til 12, noe som visualiserer vår meget gode utvikling. I tillegg er Grete A. Varskog ansatt som Financial Assistant fra samme dato, avslutter Karlsen.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Ostekake blir ikke bedre enn dette
Ukens kake

Ostekake blir ikke bedre enn dette

Denne ostekaken lager seg nesten selv i kjøleskapet. Smaken blir himmelsk og oppskriften kan varieres i det uendelige.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Bare utseendet til disse rosévinene frister til utforskning
+
Godbiter i pollisten

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis
+
Ukens vin

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis

Den er leskende og krydret – og perfekt for sesongens behov for rødvin.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

By på en hjemmelaget pizza med bare grønnsaker
Dagens rett

By på en hjemmelaget pizza med bare grønnsaker

Intet er vel bedre enn hjemmelaget pizza - også den helt uten kjøtt. Rykende fersk fra stekeovnen, har de pizzasteinplate, blir bunnen enda sprøere.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Ostekake blir ikke bedre enn dette
Ukens kake

Ostekake blir ikke bedre enn dette

Denne ostekaken lager seg nesten selv i kjøleskapet. Smaken blir himmelsk og oppskriften kan varieres i det uendelige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Bare utseendet til disse rosévinene frister til utforskning
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 3

Elisabeth Kress på den høythengende listen Forbes 30 under 30

K2-medeier og gründer Elisabeth Kress (29) er valgt ut til Forbes liste over 30 mest innflytelsesrike under 30 i Europa.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Det er utrolig hvor mye smak det er i sjampinjong - spesielt når den får spille hovedrollen som her
Dagens rett

Det er utrolig hvor mye smak det er i sjampinjong - spesielt når den får spille hovedrollen som her

Pasta og sopp er en utprøvd og utvilsomt vellykket kombinasjon på kjøkkenet. Med fløte eller creme fraiche i tillegg er du i mål.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Smak unike viner sammen med vinmakeren
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 5. juni

Smak unike viner sammen med vinmakeren

Den 5. juni kan du smake viner til småretter med sjømat og få et eksklusivt møte med den karismatiske vinmakeren, Leopardo Felici.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis
+
Ukens vin

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis

Den er leskende og krydret – og perfekt for sesongens behov for rødvin.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her