Tre nye vinkurs i mars/april - meld deg på

Apéritif vil avholde omlag 20 arrangementer frem mot sommeren. Noen kurs er allerede avholdt og nye smakinger står for tur. Tre av disse gjenstår for mars/april måned, og her gir vi deg litt forhåndsinformasjon og muligheter for å melde deg på.
Redaksjonen
11 Mars 2003 - 07:50

Du kan også gi bort et vinkurs som gave. Den som mottar gaven kan fritt velge i vår rikholdige kursmeny. Mer om dette helt nederst på siden.

18. mars 2003
********************
Lær å smake vin med Toralf Bølgen
Toralf Bølgen er regnet som en av Norges ledende vineksperter og suksessforfatter av mat- og vinbøker. Svært aktuell med boken Bølgens vin, en bok som tar for seg det helt grunnleggende innen vin. Denne kvelden lærer han deg og viser deg i praksis hvordan smake vin og hvordan lettere gjenkjenne ulike druer og vintyper.

Vi gjentar susksessen fra desember i fjor, der dette kurset ble fulltegnet i rekordfart. Interessen for å lære om vin fra bunnen av er nyttig for alle som er glade i vin og som ønsker å lære litt om vinsmakerkunsten. Meld deg på før også dette kurset blir utsolgt!

Les mer her

Kurset er nå dessverre fulltegnet

24. mars 2003
********************
Bli med på italiensk Winemaker's Dinner med Livon
Nå kommer Marco Calligaris fra den anerkjente vinprodusenten Livon på besøk til den nye restauranten Havsmak som har fått meget hyggelig omtale i avisene. Bli med på Winemaker's Dinner der du treffer både ham og ikke minst kan kose deg med mange utrolig flotte viner fra vinområdet Friuli og en herlig fireretters meny spesialkomponert til vinen.

Livon fra Friuli er en av regionens mest kjente vinfamilier - og blant de mest berømte av kvalitets-husene i regionen. Livon-familiens marker befinner seg hovedsaklig i Collio, med ditto gode viner produsert også i Collio Orientali - og endog en ny super-range er nylig introdusert fra deres lille eiendom i Grave, Villa Chiopris. Livons viner, såvel dem i det "enklere" spekteret som vinene i den absolutte toppklasse, som deres "Braide"- og "Tiare"-viner, er internasjonale stjerner.

Les mer her

Meld deg på her

7. april 2003
********************
Smak Rioja på sitt aller beste gjennom 11 viner
Nå skal du få smake noe av det aller beste Rioja har å by på. Ikke mindre enn 11 viner fra Bodegas Faustino er hva du får servert når Juan-Carlos Sanz kommer til Oslo og Apéritif for å vise husets stoltheter. Nordmenn elsker vinene fra Rioja så her blir det fort trangt om plassen. Meld deg på nå!

Faustinos viner har vært populære i Norge helt siden introduksjonen på 1970-tallet. I dag er Faustino den udiskutable leder i det norske markedet for Reserva- og Gran Reserva-viner. Hver 5. flaske rødvin som selges her i landet med en pris på mer enn 150 kroner bærer Faustino I-etikett!

Med fjorårets introduksjon av Faustino de Crianza er nå serien komplett med viner i alle kvalitetskategorier fra "Sin Crianza" til "Gran Reserva". I tillegg til de røde finnes også Faustino V i to versjoner; hvit og rosé. Ganske unikt er det at samtlige av disse viner er hva du får servert denne kvelden av Faustinos salgssjef for vårt marked, Juan-Carlos Sanz. I tillegg får du samtidig muligheten til å smake nye årganger av deres to prestisjeviner som i løpet av de nærmeste måneder avløser de som er i salg.

Les mer her

Kurset er nå dessverre fulltegnet

Gavekort til vinkurs
********************
Definitivt gaven til en du vet har alt og som det nesten er umulig å finne på noe spennende til. Også i 2003 arrangerer Apéritif en rekke vinkurs, og den som mottar gaven kan fritt velge i vår rikholdige kursmeny. Prisen er kun 395 kroner, og det lover vi gir valuta for pengene. Fire kurs på nyåret er nå klare.

I år som tidligere år kan du kjøpe gavekort til vinkurs hos oss i Apéritif. Nedenfor finner du veien til bestillingsskjemaet. Etter at vi har mottatt din betaling, sender vi deg det smakfulle gavekortet. Den glade mottaker velger selv hvilket kurs hun eller han vil gå på. Vi lover at det blir riktig mange og flotte kurs å velge mellom. Og du blir husket som den glade giver.

Ta en titt på hvilke kurs vi har gjennomført i 2002 hvis du er usikker.

Her finner du en liten forsmak på hva vi arrangerer våren 2003

 
Følg med på våre sider for å holde deg oppdatert på våre smakinger!
Dersom du abonnerer på vårt ukentlige nyhetsbrev  vil du være blant de første som får informasjonen om nye kurs og arrangement.
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til
Julemat
Oppskrifter på risgrøt, riskrem, multekrem, karamellpudding og andre juledesserter

Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til

Når julegrøten havner på bordet, vet alle at det er jul og at en mandel er gjemt oppi alt det hvite. Restene bruker du til dessert. Eller så kan du velge en av de andre fristende juledessertene du finner oppskrifter på her.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Ribbe eller pinnekjøtt på julaften? Her får du begge oppskriftene
Dagens rett
Oppskrift på ribbe og pinnekjøtt

Ribbe eller pinnekjøtt på julaften? Her får du begge oppskriftene

Husker du ikke hvordan du laget julemiddagen i fjor, er det ingen grunn til å fortvile. Hjelpen får du her.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til
Julemat
Oppskrifter på risgrøt, riskrem, multekrem, karamellpudding og andre juledesserter

Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til

Når julegrøten havner på bordet, vet alle at det er jul og at en mandel er gjemt oppi alt det hvite. Restene bruker du til dessert. Eller så kan du velge en av de andre fristende juledessertene du finner oppskrifter på her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Ribbe eller pinnekjøtt på julaften? Her får du begge oppskriftene
Dagens rett
Oppskrift på ribbe og pinnekjøtt

Ribbe eller pinnekjøtt på julaften? Her får du begge oppskriftene

Husker du ikke hvordan du laget julemiddagen i fjor, er det ingen grunn til å fortvile. Hjelpen får du her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her