Tre nye vinkurs i mars/april - meld deg på

Apéritif vil avholde omlag 20 arrangementer frem mot sommeren. Noen kurs er allerede avholdt og nye smakinger står for tur. Tre av disse gjenstår for mars/april måned, og her gir vi deg litt forhåndsinformasjon og muligheter for å melde deg på.

Du kan også gi bort et vinkurs som gave. Den som mottar gaven kan fritt velge i vår rikholdige kursmeny. Mer om dette helt nederst på siden.

18. mars 2003
********************
Lær å smake vin med Toralf Bølgen
Toralf Bølgen er regnet som en av Norges ledende vineksperter og suksessforfatter av mat- og vinbøker. Svært aktuell med boken Bølgens vin, en bok som tar for seg det helt grunnleggende innen vin. Denne kvelden lærer han deg og viser deg i praksis hvordan smake vin og hvordan lettere gjenkjenne ulike druer og vintyper.

Vi gjentar susksessen fra desember i fjor, der dette kurset ble fulltegnet i rekordfart. Interessen for å lære om vin fra bunnen av er nyttig for alle som er glade i vin og som ønsker å lære litt om vinsmakerkunsten. Meld deg på før også dette kurset blir utsolgt!

Les mer her

Kurset er nå dessverre fulltegnet

24. mars 2003
********************
Bli med på italiensk Winemaker's Dinner med Livon
Nå kommer Marco Calligaris fra den anerkjente vinprodusenten Livon på besøk til den nye restauranten Havsmak som har fått meget hyggelig omtale i avisene. Bli med på Winemaker's Dinner der du treffer både ham og ikke minst kan kose deg med mange utrolig flotte viner fra vinområdet Friuli og en herlig fireretters meny spesialkomponert til vinen.

Livon fra Friuli er en av regionens mest kjente vinfamilier - og blant de mest berømte av kvalitets-husene i regionen. Livon-familiens marker befinner seg hovedsaklig i Collio, med ditto gode viner produsert også i Collio Orientali - og endog en ny super-range er nylig introdusert fra deres lille eiendom i Grave, Villa Chiopris. Livons viner, såvel dem i det "enklere" spekteret som vinene i den absolutte toppklasse, som deres "Braide"- og "Tiare"-viner, er internasjonale stjerner.

Les mer her

Meld deg på her

7. april 2003
********************
Smak Rioja på sitt aller beste gjennom 11 viner
Nå skal du få smake noe av det aller beste Rioja har å by på. Ikke mindre enn 11 viner fra Bodegas Faustino er hva du får servert når Juan-Carlos Sanz kommer til Oslo og Apéritif for å vise husets stoltheter. Nordmenn elsker vinene fra Rioja så her blir det fort trangt om plassen. Meld deg på nå!

Faustinos viner har vært populære i Norge helt siden introduksjonen på 1970-tallet. I dag er Faustino den udiskutable leder i det norske markedet for Reserva- og Gran Reserva-viner. Hver 5. flaske rødvin som selges her i landet med en pris på mer enn 150 kroner bærer Faustino I-etikett!

Med fjorårets introduksjon av Faustino de Crianza er nå serien komplett med viner i alle kvalitetskategorier fra "Sin Crianza" til "Gran Reserva". I tillegg til de røde finnes også Faustino V i to versjoner; hvit og rosé. Ganske unikt er det at samtlige av disse viner er hva du får servert denne kvelden av Faustinos salgssjef for vårt marked, Juan-Carlos Sanz. I tillegg får du samtidig muligheten til å smake nye årganger av deres to prestisjeviner som i løpet av de nærmeste måneder avløser de som er i salg.

Les mer her

Kurset er nå dessverre fulltegnet

Gavekort til vinkurs
********************
Definitivt gaven til en du vet har alt og som det nesten er umulig å finne på noe spennende til. Også i 2003 arrangerer Apéritif en rekke vinkurs, og den som mottar gaven kan fritt velge i vår rikholdige kursmeny. Prisen er kun 395 kroner, og det lover vi gir valuta for pengene. Fire kurs på nyåret er nå klare.

I år som tidligere år kan du kjøpe gavekort til vinkurs hos oss i Apéritif. Nedenfor finner du veien til bestillingsskjemaet. Etter at vi har mottatt din betaling, sender vi deg det smakfulle gavekortet. Den glade mottaker velger selv hvilket kurs hun eller han vil gå på. Vi lover at det blir riktig mange og flotte kurs å velge mellom. Og du blir husket som den glade giver.

Ta en titt på hvilke kurs vi har gjennomført i 2002 hvis du er usikker.

Her finner du en liten forsmak på hva vi arrangerer våren 2003

 
Følg med på våre sider for å holde deg oppdatert på våre smakinger!
Dersom du abonnerer på vårt ukentlige nyhetsbrev   vil du være blant de første som får informasjonen om nye kurs og arrangement.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen