Tre steder i ett

El Nero på Nes er åpnet på nytt. Litt forsinket, men med tre steder i ett.
Redaksjonen
13 Oktober 2008 - 12:33

- Endelig, sier daglig leder Baris Yacan om åpningen.
 
Litt forsinket kan han ønske velkommen til det nye El Nero.
 
- Her blir det kafe med frokost, lunsj og lettere middager. Kafeen åpner på morgenen. Så får vi en restaurant med italiensk pizza, italienske grillretter og indisk mat i tillegg til den menyen El Nero har fra før. På kvelden blir det pianobar, sier Yacan.
 
- Vi har også helt ny frokost- og lunsjmeny, sier han til Raumnes.no.
 
220 kvadratmeter
Yacan og de ansatte testet allerede sist lørdag det nye stedet, og han opplevde at folk var fornøyd.
 
- Da fikk vi også se småting som vi har rettet på i løpet av uken, sier Yacan.
 
Det startet med en pizzarestaurant på drøye 60 kvadratmeter. Nå disponerer El Nero over 220 kvadratmeter der det er restaurant med plass til vel 60 gjester, kafe og pizzeria med 20 sitteplasser.
 
I tillegg har El Nero en solid uteplass med 150 sitteplasser.
 
Løfter utelivet
- Der blir det fint når været blir varmere, sier Yacan.
 
Nå håper han at folk på Nes på Ringerike bruker det nye tilbudet.
 
- For oss har det vært viktig å tenke kvalitet, at det er en god standard på tilbudet. Så håper vi nesbuene velger å gå ut i Nes. De behøver ikke reise ut av bygda for å finne et trivelig utested. Dessuten håper jeg dette kan løfte resten av utelivet på Årnes også, sier Yacan.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Vi får ikke nok av kanelboller; lag dem som et brytebrød og det rekker til flere
Ukens kake

Vi får ikke nok av kanelboller; lag dem som et brytebrød og det rekker til flere

Et brød blir til 24 saftige "brødskiver" med smake av kanel og epler.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Høstøl i verdensklasse og en skarp en for den som ikke får nok røyk
+
Tester

Høstøl i verdensklasse og en skarp en for den som ikke får nok røyk

Blant nyhetene i basis i september er det noen riktig gode øl, sider og brennevin som kan plukkes med på neste polbesøk og inkluderes i neste fårikålmåltid.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)
+
Godbiter i pollisten

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)

Etter alle de noe søtladne 2023-burgunderne som strømmer inn på det norske markedet for tiden, kom denne som et frisk pust.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis
+
Ukens vin

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis

Har du ikke prøvd denne vinen før, er det nå du skal slå til. For den byr på svært mye smak for pengene, og finnes i 60+ polutsalg.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Vi får ikke nok av kanelboller; lag dem som et brytebrød og det rekker til flere
Ukens kake

Vi får ikke nok av kanelboller; lag dem som et brytebrød og det rekker til flere

Et brød blir til 24 saftige "brødskiver" med smake av kanel og epler.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Høstøl i verdensklasse og en skarp en for den som ikke får nok røyk
+
Tester

Høstøl i verdensklasse og en skarp en for den som ikke får nok røyk

Blant nyhetene i basis i september er det noen riktig gode øl, sider og brennevin som kan plukkes med på neste polbesøk og inkluderes i neste fårikålmåltid.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Superseriøs rock’n roll-rødvin
+
Godbiter i pollisten

Superseriøs rock’n roll-rødvin

Når mencia blandes med hvitvinsdruer blir den ekstra lys, men sku ikke hunden på hårene, for bak skjuler det seg mye kraft.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Knallkjøp til biffen
+
Ukens vin

Knallkjøp til biffen

En solid og smaksrik rødvin til 200-lappen er velkomment bidrag til etter-ferie-økonomien.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Gjør noe nytt med grillkyllingen
Dagens rett

Gjør noe nytt med grillkyllingen

Når du frister med kyllinglår, er det ingen problemer med å få selv de yngste til å spise gulrøtter. Prøv bare denne oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)
+
Godbiter i pollisten

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)

Etter alle de noe søtladne 2023-burgunderne som strømmer inn på det norske markedet for tiden, kom denne som et frisk pust.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her