Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din
Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif

Tre steder i ett

El Nero på Nes er åpnet på nytt. Litt forsinket, men med tre steder i ett.
Redaksjonen
13 Oktober 2008 - 11:33

- Endelig, sier daglig leder Baris Yacan om åpningen.
 
Litt forsinket kan han ønske velkommen til det nye El Nero.
 
- Her blir det kafe med frokost, lunsj og lettere middager. Kafeen åpner på morgenen. Så får vi en restaurant med italiensk pizza, italienske grillretter og indisk mat i tillegg til den menyen El Nero har fra før. På kvelden blir det pianobar, sier Yacan.
 
- Vi har også helt ny frokost- og lunsjmeny, sier han til Raumnes.no.
 
220 kvadratmeter
Yacan og de ansatte testet allerede sist lørdag det nye stedet, og han opplevde at folk var fornøyd.
 
- Da fikk vi også se småting som vi har rettet på i løpet av uken, sier Yacan.
 
Det startet med en pizzarestaurant på drøye 60 kvadratmeter. Nå disponerer El Nero over 220 kvadratmeter der det er restaurant med plass til vel 60 gjester, kafe og pizzeria med 20 sitteplasser.
 
I tillegg har El Nero en solid uteplass med 150 sitteplasser.
 
Løfter utelivet
- Der blir det fint når været blir varmere, sier Yacan.
 
Nå håper han at folk på Nes på Ringerike bruker det nye tilbudet.
 
- For oss har det vært viktig å tenke kvalitet, at det er en god standard på tilbudet. Så håper vi nesbuene velger å gå ut i Nes. De behøver ikke reise ut av bygda for å finne et trivelig utested. Dessuten håper jeg dette kan løfte resten av utelivet på Årnes også, sier Yacan.

iStock-622924262.jpg
Annonse
Vintips

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår SMS-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

iStock-1268440016.jpg
Ukens drink
Clover Club cocktail

Denne drinkklassikeren kommer du til å slå veldig godt an

Den har nok av både styrke og fruktighet til å være den forstående kvinnedagen verdig.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

basismars-16x9.jpg
+
Tester
Nyheter basis mars 2021

Det er sjeldenhetene som skinner i basishylla denne gangen

Vi snakker om Colares vest for Lisboa. Vil du smake vinhistorie, får du det her, men vær rask, for det er snart ikke mer igjen.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

low_calorie_mud_cake.jpg
Ukens kake
Trøffelkake lettversjonen

Selv en lettutgave kan smake godt - bare prøv denne

Med lettmargarin i stedet for smør, sparer du litt på kaloriene, men ikke på smaken.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

bucollage-16x9.jpg
+
Tester
Nyheter og nye årganger i BU og TU mars 2021

Disse 1090 produktene kan du velge mellom fra fredag 5. mars

Kos deg med viner og andre godsaker fra den absolutte øverste hylle.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
iStock-508947940.jpg
Dagens rett
Spansk sjømatgryte - Zarzuela

En sjømatgryte som denne topper det meste

Mengder med smaksrik sjømat i en og samme gryte. Bare navnet forteller at her blir det fest.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

asiatisk-skrei.jpg
Dagens rett
Skrei med asiatiske smaker

Med denne kombinasjonen får du en helt ny smaksopplevelse av skrei

Her er det nemlig mye spennende fra asiahylla som gjør jobben.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

php2p5lyl.jpg
Dagens rett
Hjemmelaget taglioni med kremet soppsaus

Så enkelt lager du pastaen selv

Og når du har laget den fra bunnen av, trenger du nesten ikke noe annet til. Så godt smaker det. Men litt sopp og fløte gjør underverker.

Les hele saken
iStock-1130934320.jpg
Matkurs og vinkurs
Apéritifs kokkeskole

Bli en mesterkokk med Apéritifs tredagers kokkeskole

Årets julegave for den gryende kokkespire - Våre dyktige kokker lærer deg kjøkkenets viktigste grunnprinsipper gjennom tre intense dager.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

phpxaqhtg.jpg
Dagens rett
Aichas indiske chana masala med kveite

Denne retten kan serveres med eller uten fisk

Den er derfor et perfekt alternativ når noen rundt bordet ønsker et vegetarisk alternativ. For her kommer chana masale-en og kveiteskivene for seg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

phpesinuw.jpg
Dagens rett
Orientalsk rekerett

Med denne sausen kan du variere middagen i det uendelige

Om det ikke er reker som står på menyen i dag, fungerer denne oppskriften like godt med fisk eller kjøtt - eller bare som den er.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her