Trenger folk på Bolærne

Østre Bolærne er en idyllisk øy og et yndet besøkssted for båtfolket. Nå satser området på høye besøkstall i sommer. Men da trengs det bemanning.

I disse dager er det full oppussing av overnattingsrom og restaurant. I forbindelse med driften på øya trengs mange nye medarbeidere.
 
Tok over ved nyttår
- Vi overtok driften av øyas fasiliteter fra årsskiftet. Å drifte et overnattingssted med restaurant, storkiosk og et lite kunstgalleri betyr at vi må øke bemanningen betraktelig. Vi trenger om lag 30 nye ansatte, så vi håper at mange føler seg fristet til å sende oss en søknad, sier daglig leder Bjørn Skogland i Torp Cafe & Catering.
 
Åpning i april
- I år blir det sesongåpning i april, og vi satser på å få folk til å benytte seg av øya til midten av oktober. Tilbudet vårt gjelder ikke bare feriegjester som kommer i egne båter, vi ønsker også å satse på seminarer, kurs og konferanser, sier Skogland.
 
Flere jobber
TCC kan friste med flere jobber innen forskjellige stillingskategorier. De trenger blant annet en restaurantansvarlig, kokker, servitører og resepsjonsmedarbeidere.
 
Spørsmålet er om det er så lett å finne 30 ansatte i en bransje som allerede sliter med et bemanningsproblem.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen