Twende Brødre konkurs

Twende Brødre konkurs

Da lønningsdagen kom, var kassa i Porsgrunn-restauranten tom.

Twende Brødre i Brevik er konkurs. Daglig leder Kine Tovsen meldte mandag oppbud av restaurantdriften på Fisketorget til Nedre Telemark tingrett, skriver Porsgrunns Dagblad.

– Mandag var det lønningsdag, men det var ingen penger til å betale ut lønn til de ni ansatte med, sier Ole Revhaug til avisa. Han er daglig leder Kine Tovsens advokat.

LES OGSÅ: Twende åpnet med nye eiere

Til Breviksposten skriver Kine Tovsen i en sms at Telemark Eiendom AS (Twende) har vært uten ledelse i lang tid og at en løsning på bedriftens situasjon ikke var å oppdrive fra eiersiden.

I firmainformasjonen i Brønnøysundregisteret står Kine Tovsen oppført som administrerende direktør. Ingen personer er registrert som styremedlemmer, og tidligere styreleder Inge Isaksen sier han trakk seg som styreleder for eierselskapet Telemark Eiendom AS i vår.

Forsiden akkurat nå

Cocktails med noe attåt og karaoke for lukkede dører. Det er oppskriften for Bergens hotteste bar akkurat nå

Bak store persienner, en låst dør med en ringeklokke, i en av byens trange gater, finner du Bergens nyeste tilskudd i barverdenen. Lukket Selskap heter baren, og nå er målet for barsjef Odd Fjeldsgaard Rasmussen og eierne i Bargruppen å gjøre byen mer internasjonal. Les hele saken

Til toppen