UKENS DRINK: Nordic Fall

Ukens drink Nordic Fall

Slik blir smaken av høst både vemodig og forfriskende

Når norske epler møter gin med smak av norsk natur, er høstfølelsen der automatisk. Men denne drinken er også veldig leskende og dermed en super start på helgen.

En stor del av norske epler ender opp som eplemost og i økende grad sider, og det er en veldig god løsning for da varer den akk så korte norske eplehøsten mye lenger. I gamle dager varte eplehøsten mye lenger, i hvert fall kan jeg huske at vi ikke fikk røre vintereplene før nærmere jul, og ikke før tidligeplene var spist opp, uansett hvor skrukkete de var. Derfor var 17. oktober opprinnelig  den nasjonale epledagen, men for noen år siden ble den flyttet til slutten av september siden eplene modner tidligere enn før. Det betyr ikke at norske epler ikke kan nytes nå, midt i oktober, de er fortsatt på topp en god stund til. I ukens drink er det eplemost som er brukt, og den må være norsk for maksimal smak. 

Se våre andre drinkoppskrifter med eplemost 

Lag din egen drinkoppskriftsamling med vår gratis tjeneste 

Gå ikke glipp av ukens drink - få vårt gratis nyhetsbrev 

Nordic Fall

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i mine drinker

Gå til mine drinker »

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen