Ukens vin på wap

Nå kan du få Ukens vin på wap-telefonen din, men ikke bare det: du kan lese om forrige ukes vin og den før det. Løsningen er utviklet av tre studenter fra ved Høgskolen i Rena på Hedmark. Sidene vil du også finne på den nye wap-portalen til Telenor Mobil
Redaksjonen
25 Mars 2000 - 18:58

Selv om en del selskaper har utviklet wap-tjenester, er Apéritif svært tidlige ute med å lansere sine sider. Trolig et av de få spesialmagasinene med wap-tilbud til leserne pr dags dato.

Det er Ukens vin som er det første tilbudet fra Apéritif og det finner du direkte ved å gå til: http://www.aperitif.net/ukensvin.wml
eller til Telenor Mobils nye wap-portal djuice.com og så deretter til markedsplass.

Tre studenter ved Høgskolen i Hedmark, Rena har utviklet løsningen for Apéritif. Kenneth Raknes, Kenneth Hansen og Per Martin Johansen starter nå arbeidet med å få Apéritifs Polliste i wap-format. De har strukturert Ukens vin slik at det er lett å manøvrere:

Navn på vinen
Pris og varenummer
Passer til
Om vinen
Forrige ukes vin
Om Apéritif

Som du ser er det altså mulig å gå tilbake til tidligere viner i spalten Ukens vin. Praktisk hvis du har glemt navnet på den gode vinen du drakk for tre uker siden.

Hvis du tror at waptelefoner er forbeholdt de få eller koster en formue, lanseres det nå telefoner til 1000 kroner. Derfor blir garantert din neste mobiltelefon av wapslaget.

Adressen er altså: http://www.aperitif.net/ukensvin.wml eller djuice.com

Har du ikke en slik telefon foreløpig, kan du også få Ukens vin som tekstmelding på vanlige mobiltelefoner. Les mer om det ved å følge lenken nedenfor.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Bak disse brune pinnene, og du trenger ikke flere julekaker
Ukens kake

Bak disse brune pinnene, og du trenger ikke flere julekaker

Brune pinner høres kanskje litt kjedelig ut, men disse julekakene er faktisk veldig  gode og populære.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen
Guide
Julemat

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen

Apéritifs julemeny inneholder alle oppskrifter du behøver for å gjøre julen vellykket, også når det gjelder å velge passende drikke.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Bak disse brune pinnene, og du trenger ikke flere julekaker
Ukens kake

Bak disse brune pinnene, og du trenger ikke flere julekaker

Brune pinner høres kanskje litt kjedelig ut, men disse julekakene er faktisk veldig  gode og populære.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten
+
Godbiter i pollisten

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten

Det som gjør dem så spesielle er at de er laget av druer som kunne vært brukt til den letteste sherrystilen, men uten spritforsterkning.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm
+
Ukens vin

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm

Med en pris på 189,90 er den blitt en «go-to»-vin for mange på jakt etter noe som både er rimelig og ikke minst godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Norgesrekord i kokebokssalg

Eyvind Hellstrøms Grunnboka har snart solgt 200.000 eksemplarer på knappe tre måneder.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen
Guide
Julemat

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen

Apéritifs julemeny inneholder alle oppskrifter du behøver for å gjøre julen vellykket, også når det gjelder å velge passende drikke.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her