Ukens vin på wap

Nå kan du få Ukens vin på wap-telefonen din, men ikke bare det: du kan lese om forrige ukes vin og den før det. Løsningen er utviklet av tre studenter fra ved Høgskolen i Rena på Hedmark. Sidene vil du også finne på den nye wap-portalen til Telenor Mobil
Redaksjonen
25 Mars 2000 - 19:00

Selv om en del selskaper har utviklet wap-tjenester, er Apéritif svært tidlige ute med å lansere sine sider. Trolig et av de få spesialmagasinene med wap-tilbud til leserne pr dags dato.

Det er Ukens vin som er det første tilbudet fra Apéritif og det finner du direkte ved å gå til: http://www.aperitif.net/ukensvin.wml
eller til Telenor Mobils nye wap-portal djuice.com og så deretter til markedsplass.

Tre studenter ved Høgskolen i Hedmark, Rena har utviklet løsningen for Apéritif. Kenneth Raknes, Kenneth Hansen og Per Martin Johansen starter nå arbeidet med å få Apéritifs Polliste i wap-format. De har strukturert Ukens vin slik at det er lett å manøvrere:

Navn på vinen
Pris og varenummer
Passer til
Om vinen
Forrige ukes vin
Om Apéritif

Som du ser er det altså mulig å gå tilbake til tidligere viner i spalten Ukens vin. Praktisk hvis du har glemt navnet på den gode vinen du drakk for tre uker siden.

Hvis du tror at waptelefoner er forbeholdt de få eller koster en formue, lanseres det nå telefoner til 1000 kroner. Derfor blir garantert din neste mobiltelefon av wapslaget.

Adressen er altså: http://www.aperitif.net/ukensvin.wml eller djuice.com

Har du ikke en slik telefon foreløpig, kan du også få Ukens vin som tekstmelding på vanlige mobiltelefoner. Les mer om det ved å følge lenken nedenfor.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett
Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett

Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft
Ukens drink

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft

Du har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Makrell i sennepssaus lager du selv av rester etter middagen
Dagens rett

Makrell i sennepssaus lager du selv av rester etter middagen

Makrell i tomat er litt sånn hat-elsk, men når makrellen kommer i en sennepssaus, får pipa en annen lyd.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett
Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett

Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft
Ukens drink

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft

Du har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde
+
Godbiter i pollisten

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde

Master of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke
+
Ukens vin

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke

Denne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Ønsk sommeren velkommen med denne kombinasjonen av fisk og rabarbra
Dagens rett

Ønsk sommeren velkommen med denne kombinasjonen av fisk og rabarbra

I denne oppskriften kan du bruke enten makrell eller småørret. Begge smaker sommerlig med dette tilbehøret.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her