Underskudd for Champagneria

Frogner-restauranten Champagneria, mest kjent for striden om navnet, tapte penger i fjor også.
Redaksjonen
25 August 2008 - 10:00

Underskuddet er på tilsammen 750 000 de to siste årene. Men eierne er optimister og håper at driften skal gå i pluss i 2008., skriver na24.no.
 
Tap i Åsgårdstrand
- Resultatet er sterkt preget av Champagnerias Åsgårdstrand-prosjekt. Videre bidro matservering på Øyafestivalen i Oslo til et underskudd. Dette er heller ikke med i 2008, skriver styret i årsberetningen.
 
Åsgårdstrand-prosjektet var å servere mat og drikke utendørs i juni, juli og august.
 
Høye kostnader
- Grunnet ekstremt dårlig vær, samt høye personalkostnader og kostnadsførte investeringer, bidrar prosjektet til mesteparten av underskuddet, står det i årsberetningen. 
 
Øyafestivalen og Åsgårdstrand-prosjektet er nå droppet. Omsetningen vokste med i overkant av en million til 10,7 millioner i fjor. Dermed legger Champagneria AS opp til plusstall i år.
 
- Selskapet konsentrerer seg nå på hoveddriften, og har opplevd en betydelig oppgang i 2008. Styret forventer overskudd for regnskapsåret, heter det i meldingen.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår SMS-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Så lite skal til for å lage noe riktig godt
Dagens rett
Pasta med pesto

Så lite skal til for å lage noe riktig godt

Kokt spagetti og pesto, kan det tilfredsstille smaksløkene, tenker du kanskje? Ja, og mer til, mener vi. Men pestoen må du lage selv.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Dette knallkjøpet av en rosso di montalcino har dokumentert kvalitet i årgang etter årgang
Godbiter i pollisten

Dette knallkjøpet av en rosso di montalcino har dokumentert kvalitet i årgang etter årgang

De siste to årgangene har den dessuten vært å få finne i basishyllene på de 60 største butikkene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Her får du en svært prisgunstig og moderne vri på rioja – laget av en ekte vinmagiker
+
Ukens vin

Her får du en svært prisgunstig og moderne vri på rioja – laget av en ekte vinmagiker

Alvario Palacios er mest kjent for sine Priorat-viner, men det er i det østlige Rioja at røttene finnes.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Se alt det gode du kan lage av et gresskar
Guide
Oppskrifter med gresskar

Se alt det gode du kan lage av et gresskar

Gresskar er så mye mer enn morsomme lykter til halloween. Her finner du de beste oppskriftene, både salte og søte.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Så lite skal til for å lage noe riktig godt
Dagens rett
Pasta med pesto

Så lite skal til for å lage noe riktig godt

Kokt spagetti og pesto, kan det tilfredsstille smaksløkene, tenker du kanskje? Ja, og mer til, mener vi. Men pestoen må du lage selv.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Dette knallkjøpet av en rosso di montalcino har dokumentert kvalitet i årgang etter årgang
Godbiter i pollisten

Dette knallkjøpet av en rosso di montalcino har dokumentert kvalitet i årgang etter årgang

De siste to årgangene har den dessuten vært å få finne i basishyllene på de 60 største butikkene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Du har en boblende høytid i vente – få opptil 40% rabatt på eksklusive musserendesmakinger
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo

Du har en boblende høytid i vente – få opptil 40% rabatt på eksklusive musserendesmakinger

For å gjøre juleforberedelsene enklere for deg, har vi satt sammen en enestående pakke – jo mer du smaker, desto større rabatt får du.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Slik lager du en smaksrik fiskemiddag på et kvarter
Dagens rett
Hurtigmarinert ovnsbakt laks med couscoussalat

Slik lager du en smaksrik fiskemiddag på et kvarter

Ok, de femten minuttene er ikke iberegnet oppvarmingen av ovnen. Men uansett er denne oppskriften kjapp som få. Og riktig så velsmakende.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik gjør du grillkyllingen sexy
Dagens rett
Grillet kylling med spinatpasta

Slik gjør du grillkyllingen sexy

Nygrillet kylling er lettvint. Det er også kyllingbryst. Du velger selv hva du bruker i denne fristende oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Her får du en svært prisgunstig og moderne vri på rioja – laget av en ekte vinmagiker
+
Ukens vin

Her får du en svært prisgunstig og moderne vri på rioja – laget av en ekte vinmagiker

Alvario Palacios er mest kjent for sine Priorat-viner, men det er i det østlige Rioja at røttene finnes.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her