Nå kan du gratis få
godbiter i pollisten
som e-post. Se lenger ned for mer informasjon.
Nylig var baroloer fra 1961, 1974 og 1982 - alle legendariske - tilgjengelig i mikroskopiske antall i Norge i spesialbutikkene på Briskeby i Oslo og Valkendorfsgate i Bergen.
Meget gunstige priser
Selvsagt forsvant de som dugg for solen. Så var prisene (under 1200 kroner) også usedvanlig gunstige tatt alderen i betraktning.
Aase Jacobsen
Foto: Eva Brænd
Importøren arbeider med å få tak i flere slike partier, og da forhåpentligvis i noe større volum.
Men Borgogno barolo riserva finnes i alle årganger fra 1996 til 2000 og til priser som er intet mindre enn meget gunstige. De ligger på henholdsvis kroner 339 og 349 med unntak av spesialriservaen Liste 2000 som koster kroner 395.
Forsmak på 2001
Vellagrete viner som fortsatt tåler mange år i kjelleren - og særlig
1996
,
1999
og nevnte
spesialbarolo
. Husets
barbaresco i 2001-utgave
er også et meget godt kjøp og en forsmak på denne fantastiske årgangen for nebbiolo fra Piemonte.
Nebbiolos sanne karakter
Borgogno er både en tradisjonsrik og tradisjonell produsent. Som en av de aller eldste, historien startet i 1761, tillates heller ingen nymotens påfunn som fransk eik eller lang uttrekkstid.
Kun 10.000 liters velbrukte slavonske fat som pusses opp hvert åttende år, evner å få frem nebbiolos parfymerte karakter, heter det der i gården, og som er så uttalt i Borgognos viner. Er du på jakt etter barolos sanne karakter, er Borgogno et fornuftig sted å starte.
Bestill vinen med en gang
Ønsker du å bestille vinen trykker du bare på vinnavnet og du flyttes direkte til Apéritifs Polliste og bestillingsrutinen.
Italia
Italia
Italia
Italia
Dersom du ønsker å bestille flere produkter, kan du også velge fritt fra
Apéritifs polliste
eller
søke
deg frem til de varene du er ute etter.
Godbiter i pollisten som e-post:
Hver onsdag
, altså
én dag før alle andre
kan lese om det, får du som abonnerer på
godbiter i pollisten
en e-post rett i postkassen din. Selvfølgelig helt
gratis
.
Les mer her
(klikk) og bli abonnent.