Utmerkelser til Dewar´s

For tredje år på rad har Dewar's 12 Year Old Special Reserve fått dobbel gullmedalje i San Francisco World Sprits Competition.
Redaksjonen
11 Juni 2007 - 16:05

Dewar´s er nå den raskest voksende skotske whiskyen innenfor sin kategori. Dewar´s har vært amerikanernes førstevalg en god stund og merket får stadig nye tilhengere over hele verden.
 
Dewar´s 12 Year Old Special Reserve har vært tilgjengelig på det norske markedet siden november 2006.
 
I de beste barer
- I Norge har vi lansert Dewar´s 12 som en "super premium spirit" og foreløpig har vi kun plassert den i de beste barene rundt om i landet. Dette for å gi innovatørene anledning til å introdusere nyheten i sine kretser av tilhengere før produktet blir lettere tilgjengelig på mer vanlige steder, sier Marius Vesterby i Bacardi-Martini Norge i en pressemelding.
 
Store forventninger
- Vi har store forventninger til Dewar´s her i Norge. At Dewar´s fortsetter å vinne alle de beste kåringene i verden viser bare at dette er kategoriens absolutte ener, sier Vesterby.
 
Mange premier
Hittil i år har Dewar´s ulike whisky-typer deltatt i 13 internasjonale smakskonkurranser. Det har gitt gull 11 ganger og sølv i de to andre konkurransene.
 
Fakta Dewar´s 12
Dewar´s 12 Blend består av en blanding av whisky fra området rundt Aberfeldy, som ligger på det skotske høylandet. Området byr på en stor variasjon av smaksstiler som spenner seg fra malt til fruktig eller til og med røkt smak.
 
Marrying i seks måneder
Da Dewar´s sjefsblander Tom Aitken skulle utvikle Dewars 12 Year Old Special Reserve tok han i bruk en tidligere teknikk utviklet av sin forgjenger A.J Cameron i forrige århundre, kalt "Marrying".
 
Etter å ha blandet de ulike whiskyene legges blandingen igjen til lagring på eikefat slik at de ulike whisky-typene får anledning til å modnes sammen.
 
Prosessen trenger egne lagringssteder og tar opptil 6 måneder.
 
Les Apéritifs test av urøykt whisky her.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg
Ukens drink

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg

Eggnog med en vri som er umulig å ikke bli hekta på. Du kan fint lage den i en bolle og servere den til flere.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Har du ikke fått nok ribbe?
Dagens rett
Glasert tapasribbe

Har du ikke fått nok ribbe?

Har du fortsatt en juleribbe i kjøleskapet eller rett og slett ikke er gått lei ennå, er dette løsningen: Glasert tapasribbe. Nam.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Årets juledessert bygges i høyden
Ukens kake
Pavlova-juletre

Årets juledessert bygges i høyden

Denne desserten kommer til å vekke oppsikt - også fordi den smaker utrolig godt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Lei pinnekjøtt? Da har du ikke prøvd denne vrien
Dagens rett
Pinneribs med brie

Lei pinnekjøtt? Da har du ikke prøvd denne vrien

Ost, mynte og syrlig syltetøy setter en helt annen smak på pinnekjøttet. Må prøves.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg
Ukens drink

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg

Eggnog med en vri som er umulig å ikke bli hekta på. Du kan fint lage den i en bolle og servere den til flere.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Har du ikke fått nok ribbe?
Dagens rett
Glasert tapasribbe

Har du ikke fått nok ribbe?

Har du fortsatt en juleribbe i kjøleskapet eller rett og slett ikke er gått lei ennå, er dette løsningen: Glasert tapasribbe. Nam.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Årets juledessert bygges i høyden
Ukens kake
Pavlova-juletre

Årets juledessert bygges i høyden

Denne desserten kommer til å vekke oppsikt - også fordi den smaker utrolig godt.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her