Utsetter åpning

Åpningen av hotellbygget ved Malangen Brygger i Skutvik er utsatt til våren 2010.

Åpningen av flerbrukshuset og hotellbygget ved Malangen Brygger er utsatt til påsken i 2010.
 
- Det er en strategisk vurdering i forhold til markedet som ligger til grunn for utsettelsen, sier daglig leder Dag Høybakk.
 
Flere årsaker
Det er flere årsaker til at åpningen blir skjøvet et halvt år ut i tid.
 
- Hovedårsaken er at 2009 ser ut til å bli et meget tøft år som følge av finanskrisen og nedgangen i norsk økonomi generelt. En annen årsak er at en ferdigstillelse uansett ikke ville kunne gjennomføres før mot høsten 2009, og det er usedvanlig viktig å åpne et slikt anlegg inn mot hovedsesongen, som er sommeren, sier Høybakk til nye-troms.no.
 
Sparer en time
Et tredje argument for å vente til våren 2010 er at man da kommer nærmere åpningen av Ryaforbindelsen, som korter reisetiden fra Tromsø til Skutvik ned til om lag en time.
 
- Ryaforbindelsen vil gjøre det enda gunstigere å drive hotell i Malangen. Nå satser vi på å åpne til påske i 2010, sier Høybakk.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Champagnedruen meunier: Fra underdog til stjernestatus

Meunier ble tidligere satt i skyggen av de mer anerkjente champagnedruene chardonnay og pinot noir. Det siste tiåret har imidlertid meunier fått en renessanse og blomstrer nå for fullt, blant annet takket være en iherdig innsats fra dyktige meunierfrelste vinmakere. I dag finnes en rekke utsøkte champagner som er laget av meunier alene. Les hele saken

Til toppen