Jura er Frankrikes hotteste område, og du får muligheten til å smake 10 lekre viner. Deriblant en eksklusiv magnum

Vinkurs i Oslo 7. oktober

(pixdeluxe)

Jura er Frankrikes hotteste område, og du får muligheten til å smake 10 lekre viner. Deriblant en eksklusiv magnum

Det blir en helaften uten like når Domaine Rolet tar med seg svært spennende viner. Du får en unik mulighet til å smake tre nyheter som ikke har vært tilgjengelig på polet før, der i blant en magnum fra 2003.

Noen mil øst for Burgund, ved foten av Alpene og den sveitsiske grensen, finner vi Frankrikes minste, men kanskje det mest varierte og vakreste vinområde - Jura. Til tross for sin størrelse har området mye å by på, noe som har gjort Jura til Frankrikes desidert hotteste vinområde.  Vinene her ifra holder høy kvalitet, og det er flere spennende druer og vinstiler å oppdage. Denne kvelden får du selv oppleve Juras forlokkende sjarm igjennom denne smakingen av hele 9 attraktive viner av topp kvalitet. 

Her kan du lese mer om Jura-regionen 

  Foto: Serge CHAPUIS

Domaine Rolet er med sine 63 hektar,  fordelt på Arbois, Côtes du Jura og L'Étoile, en betydelig aktør i Jura. Halvparten av deres produksjon er rødvin, og Rolet har vært en forløper for enkeltdrueviner av områdets mange unike druesorter. Oppmerksomheten overfor enkeltvinmarker, små volum og optimal modning av druene har gitt produsenten et sterkt omdømme for kvalitet for hele deres portefølje.

Les mer om Rolet her

Ellen Jacobsmeier

For det er ikke bare rødvin denne kvalitetsprodusenten har å by på. Denne kvelden tar Ellen Jacobsmeier deg med på en reise inn i Juras mangfold igjennom Rolets imponerende portefølje som også omfatter vin i magnum - det foretrukne formatet for lagringsvin. 

Les hva Aperitif mener om vinene til Rolet 

Hvor godt en vin holder seg i magnum, får du også muligheten til å oppleve på denne smakingen som inkluderer hele 10 utsøkte toppviner. Bla ned for å se liste. 

Gå ikke glipp av denne utrolige smakingen - ta med deg dine kjære, venner og kjente på en enestående smaking! 

Ta vare på alle minnene fra denne smakingen

Logg deg inn på Mine sider og gå til Mine kurs. Der finner du en oversikt over alt du får smake denne kvelden. Der ligger alle opplysninger om vinene, og du kan legge inn dine kommentarer og merke de du liker som favoritt. Da har har du alt du har smak av viner tilgjengelig på mobilen til en hver tid. Med andre ord du trenger ingen app.
  Foto: Serge CHAPUIS
Årgangsendringer kan forekomme.

Kommende kurs

Til toppen