Utvider med to spisesteder

El Nero på Årnes utvider med en ny restaurant og kafé i tillegg til dagens pizzarestaurant.

Om kort tid vil lokalene være klare. Daglig leder Baris Yacan satser på åpning i begynnelsen av oktober.
 
- Det er en drøm for oss å utvide El Nero. Dagens spisested går bra og vi har en økonomisk kilde å støtte oss på, sier Yacan. Han har drevet El Nero siden 2002.
 
Er spent
Sammen med Erol Kaydul er han spent på hvordan folk vil ta i mot det nye tilbudet i Årnes sentrum.
 
- Dagens tilbud på Årnes er lite og vi håper selvsagt at folk vil støtte opp om en ny kafé og restaurant/pianobar. Vi er veldig spente og forventer støtte slik at vi kan stå på lenger enn andre som har prøvd seg i denne bransjen på Årnes, sier innehaverne av El Nero til avisen Raumnes.
 
Variert meny
På den varierte menyen vil man blant annet kunne velge ulike italienske grillretter, italiensk pizza, forskjellige thairetter og indisk mat. I kaféen ønsker El Nero å tilby varme lunsjretter som nystekt kylling og omeletter.
 
- Det er mange som arbeider på Årnes, og vi ønsker å tilby dem en god lunsj og en avkobling fra jobben. Vi satser på å lage et tilbud til arbeidstakere som velger å spise lunsjen sin her, og håper å få stamkunder. Vi lover at det blir veldig hyggelige priser på mat og drikke, sier Yacan.
 
Trenger flere ansatte
El Nero har fått skjenkebevilling både ute og inne, og det bygges en stor uteserveringsplass som vil være klar innen kort tid.
 
Restauranten trenger til sammen åtte nye ansatte til utvidelsen av El Nero. Til neste sommer vil de ha behov for enda flere som kan jobbe i kaféen og restauranten. men Yacan er overrasket over hvor liten interesse de nye arbeidsplassene har fått.
 
- Så langt har jeg ikke lykkes i å skaffe nye arbeidstakere. Vi trenger flere kokker, servitører og bartendere, sier Yacan. Nå begynner det å haste med å få folk på plass til åpningen i oktober.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen