Valentines All Day Drinks

Om du velger å gjøre stas på kjæresten ute eller hjemme, kommer deilige og pirrende drinker godt med. Her er fire gode forslag fra Bølgen & Moi Briskeby.
Redaksjonen
12 Februar 2004 - 12:37

Her finner du Apéritifs Bartender med mange flotte drinkoppskrifter.

Valentines Passion Breakfast

Fremgangsmåte

Ha et halvt glass friskpresset eplejuice, saften av en appelsin og to ringer ananas (kuttet i biter) i en blender. Tilsett kjøttet av én pasjonsfrukt og kjør sammen i ca 10 sekunder. Hell over i et langt glass fyllt med is.
Til garnityr har jeg (selvfølgelig) brukt kjærlighetsfrukt (Lichi).

Denne drinken er alkoholfri og full av sunn frukt og juice. Den passer derfor perfekt til frokost på sengen som en verdig start på denne dagen. Du kan gjerne variere denne drinken med annen frukt eller juice, men husk pasjonsfrukten. Det er jo det denne Valentinesdagen handler om.

Sendt inn av Øyvind Thue, BarsjefBølgen & Moi, Briskeby

Vurder oppskriften

Josephine's Will She Or Won't She Martini

Fremgangsmåte

Denne drinken krever litt forarbeid; Den består av vodka, tilsatt rosenblad og en liten smule kanel. La den stå en tid til smaken har markerer seg (ca. én uke). Deretter legges den på frys. Når tiden er inne er det bare å helle vodkaen (6cl) oppi et avkjølt cocktailglass og garnere med friskt rosenblad.

Denne klassiske Martini- varianten er som skapt for anledningen og passer utmerket som apéritif til en romantisk middag. Det er nesten  som å være på first-date igjen, eller er det kanskje det..? Uansett;  Will she or won't she?

Sendt inn av Øyvind Thue, BarsjefBølgen & Moi, Briskeby

Vurder oppskriften

Ruby Valentine

Fremgangsmåte

Alle ingrediensene shakes og siles i et avkjølt cocktailglass. Til garnityr har jeg brukt en halv skive grapefukt med et ananas- blad  i gjennom.

Etter en deilig middag, med alt som hører til, er intet bedre en myke ord og gode drinker. Se øynene hennes glitre idet du gir henne denne eksotiske edelstenen. Hvem trenger diamanter nå!

Sendt inn av Øyvind Thue, BarsjefBølgen & Moi, Briskeby

Vurder oppskriften

Long Kiss Goodnight

Fremgangsmåte

Her kreves også litt forarbeid; Ta en god flaske vodka og tilsett et par vaniljestenger (splittet på langs). Etter 3-4 dager har den fått et kraftig vaniljepreg og kan da legges på is.

Når tiden er inne tar man 8-10 friske bringebær og mudler dem i et shakerglass. Tilsett 4cl vaniljevodka og is. Drinken shakes og siles i et stort, avkjølt shotsglass (helst pousse-café).

Avslutt kvelden med å dele denne. Ord har gjort sitt og ører er myke og varme. En liten smak hver, før... - the long kiss goodnight.

Sendt inn av Øyvind Thue, BarsjefBølgen & Moi, Briskeby

Vurder oppskriften
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis
+
Ukens vin

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis

Har du ikke prøvd denne vinen før, er det nå du skal slå til. For den byr på svært mye smak for pengene, og finnes i 60+ polutsalg.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?
+

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?

Med vinregioner som Carnuntum, Eisenberg og Leithaberg og druer som blaufränkisch og zweigelt har Østerrike tatt et stort skritt i retning et rødvinsland å regne med.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag
Dagens rett

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag

Lammefilet er en eksklusiv, men svært enkel råvare å ha med å gjøre. Bare pass på å ikke steike den for mye. Her er oppskriften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Imponer med denne lekre fiskeretten: Sitronstekt piggvar
Dagens rett

Imponer med denne lekre fiskeretten: Sitronstekt piggvar

Vi har satt en av våre aller beste fisker på menyen til helgens festmiddag.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis
+
Ukens vin

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis

Har du ikke prøvd denne vinen før, er det nå du skal slå til. For den byr på svært mye smak for pengene, og finnes i 60+ polutsalg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?
+

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?

Med vinregioner som Carnuntum, Eisenberg og Leithaberg og druer som blaufränkisch og zweigelt har Østerrike tatt et stort skritt i retning et rødvinsland å regne med.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Superseriøs rock’n roll-rødvin
+
Godbiter i pollisten

Superseriøs rock’n roll-rødvin

Når mencia blandes med hvitvinsdruer blir den ekstra lys, men sku ikke hunden på hårene, for bak skjuler det seg mye kraft.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Knallkjøp til biffen
+
Ukens vin

Knallkjøp til biffen

En solid og smaksrik rødvin til 200-lappen er velkomment bidrag til etter-ferie-økonomien.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Den beste fastfood som tenkes kan
Dagens rett

Den beste fastfood som tenkes kan

Blåskjell er hverdagsluksus og hurtigmat i et og samme nett. Prøv denne velsmakende oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag
Dagens rett

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag

Lammefilet er en eksklusiv, men svært enkel råvare å ha med å gjøre. Bare pass på å ikke steike den for mye. Her er oppskriften.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her