Vant finaleplass i World Class

Therese Østerhaug møter verdens beste bartendere i New Delhi.

- Jeg er i sjokk, dette er helt fantastisk! Konkurransen var knallhard, med mange dyktige bartendere. Jeg har lært masse, og nå ser jeg veldig frem til å konkurrere i New Delhi, sier Therese Østerhaug etter at hun vant den nordeuropeiske finalen i bartenderkonkurransen World Class i Berlin 23. mai.

I juli møtes Østerhaug og 32 bartendere fra hele verden i New Delhi til kamp om tittelen World Class Bartender of the Year, skriver arrangøren Diageo i en pressemelding.

I den nordeuropeiske finalen konkurrerte Østerhaug mot en annen nordmann, Alexandre Pereira Ruas.

De to nordmennene ble bedømt av en jury bestående av fjorårets vinner av World Class, Erik Lorincz (The American Bar - The Savoy, London), Ian Burrell (Global Rom-ambassadør), Simon Difford (redaktør i CLASS Magazine og skribent for "diffordsguide"), Markus Blattner (Widder Bar, Zurich), Stefan Gabanyi (Schumann's Munich og forfatter av "Schumann's Whisk(e)y Lexikon"), Helmut Adam (redaktør i MIXOLOGY Magazin og Travelling Mixologist), samt den Michelin-belønnede kokken Tim Raue.

Therese Østervold arbeider til daglig som lærer og som bartender på Café Contra Bar i Bergen. Hun har i tillegg jobbet som bartender på The Living Room i London.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen