Vant gjev pris

I sitt første driftsår slo Dolly Dimple`s i Horten sine 90 kjedekolleger og vant prisen som beste selgerrestaurant i 2008.

Kriteriene for å vinne er ikke å selge mest pizza. Prisen går til restauranten som andelsmessig har solgt mest av andre ting. For Horten-filialens del salater, desserter, tapas, samt drikke og annen tilbehør.
 
Servicepris
Prisen kan dermed regnes som en ren servicepris, og innehaver Per Gunnar Ellefsen er strålende fornøyd med utmerkelsen.
 
- Dette er noe vi har hatt veldig fokus på, gjennom å gi våre servitører god opplæring. Prisen henger høyt innad i kjeden, så vi er veldig glade for å motta denne, sier Ellefsen.
 
Strategien går ut på at god service gjør at kundene trives og ofte sitter lenger, og dermed også bestiller mer. Alle vinner.
 
Pangstart
- Dette er spesielt hyggelig med tanke på at vi fikk en pangstart da vi åpnet sist juni måned. Men da slet vi med flere uerfarne servitører og dermed også en del misnøye fra kundene. Dette var en barnesykdom vi er over nå, og diplomet vi nå har mottatt er et bevis på det, sier Ellefsen.
 
14 ansatte
Dolly Dimple`s i Horten har nå 14 ansatte, hvorav to er engasjert på fulltid. Til tross for en del naturlige svingninger i bransjen er han godt fornøyd med det første året i Horten.
 
- Vi ser at vi kan bidra til mer liv i bybildet. Nå ser vi fram til våren og sommeren med 50 plasser til uteservering, sier Ellefsen.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen