Vant med sjokoladekake

Helene Rui Skoje (25) fristet hele Norge med «Kakepikens Sjokoladekake». Nå kan hun glede seg over en splitter ny kjøkkenmaskin.

Det kom inn til sammen 98 flotte oppskrifter i MSN.no og Apéritifs bakekonkurranse, og det var til slutt sykepleier Helene Rui Skoje som stakk av med seieren. Hun fikk flest stemmer av leserne for «Kakepikens Sjokoladekake».

Manglet kjøkkenmaskin

25-åringen ble svært forbauset da MSN.no kom med gladmeldingen om seieren som også innebar en KitchenAid kjøkkenmaskin.

- Åh, er det virkelig sant, utbrøt hun glad.

– Det er en stor ære å vinne denne konkurransen. Det var så mange flotte bidrag med i kampen om førstepremien. Nå ble jeg skikkelig stolt, konstaterte hun.

Hobbybakeren forklarer at hun begynte å bake noen år tilbake.

– Jeg elsker å bake og har en blogg som heter «Kakepiken». Men, jeg mangler en kjøkkenmaskin, så dette helt fantastisk, sier Helene.

Sjokoladekake-ekspert

Det var mannen til 25-åringen som kom over konkurransen på nett.

- Han sendte meg en link til MSN.no, og jeg sendte inn et bidrag med en eneste gang. Min spesialitet er sjokoladekaker, og tydeligvis så oppskriften min fristende ut for andre også, ler Helene.

Hobbybakeren forklarer at hemmeligheten til fantastiske kaker er gode råvarer.

- Nå skal jeg bake masse med den nye kjøkkenmaskinen - det gleder jeg meg til, avslutter Helene Rui Skoje.

Foto: Helen Rui Stoje

Forsiden akkurat nå

Slik ble Barcelona et ølmekka

Når noe først får grep i Barcelona, så skjer det raskt. Øl er på kort tid blitt en av de hotteste trendene i verdensbyen. De nye bryggeriene innenfor bygrensene vender derfor blikket hjemover etter å ha gjort seg bemerket utenlands. Les hele saken

Herfra kommer det steinbra viner

Frankens gammelmodige flaskevalg til tross, er innholdet i de beste flaskene med silvaner og riesling noe av det fremste som produseres i Tyskland. Og de historiske “Steinweine” er fortsatt blant regionens beste. Les hele saken

Til toppen